CHARMANT biedt unieke (Japans) titanium seminar

Wat maakt titanium nou zo bijzonder? Wellicht nu de juiste tijd om u verder te verdiepen in de technische en commerciële aspecten van dit bijzondere materiaal. Wat is bijvoorbeeld Japans puur titanium en wat zijn de voordelen ervan? Wat maakt het materiaal eigenlijk zo duurzaam? En hoe brengt u de voordelen van titanium over op de consument?

Op deze vragen, en eventuele andere vragen die u heeft, geven wij antwoord in onze uitgebreide CHARMANT titanium seminar. In deze seminar gaan we in op diverse aspecten; van de oorsprong van het materiaal en ons productieproces tot aan het eindproduct. We leggen het verschil tussen Japans titanium en titanium van een andere oorsprong uit en we laten u de unieke titanium materialen en titanium legeringen zien die CHARMANT gebruikt. En vooral belangrijk: hoe u kunt profiteren van deze informatie voor uw dagelijkse werkzaamheden in uw winkel.

Onze seminar kan bij u in de winkel of bij ons op kantoor gegeven worden, uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen. Wilt u het liever op afstand? Dat kan ook, we kunnen de seminar ook online via Zoom aanbieden! Indien u interesse heeft, neem dan contact op met onze rayonmanagers:

Noord Nederland: Erik Jonkeren – T. 06-43040131 of E. erik.jonkeren@charmant.eu

Zuid Nederland en Vlaanderen: Michelle van Tol – T. 06- 21854888 of E. michelle.van.tol@charmant.eu