THE GIFT OF HEARING

De Starkey Hearing Foundation zet zich in voor mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoorzorg is. Het is onze missie om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.

U  en uw klant kunnen daarbij dit jaar helpen en een belangrijke bijdrage leveren.

In 1967 heeft William F. Austin in Minneapolis (Minnesota – VS) Starkey Hearing Technologies opgericht met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”. Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent. Het opent onze wereld voor relaties met andere mensen, voor begrip voor elkaar en voor ervaringen waarmee we ten volle onze mogelijkheden kunnen benutten en onze idealen bereiken.

Bill Austin reist – samen met zijn vrouw Tani – voor de door hem opgerichte Starkey Hearing Foundation naar verschillende delen van de wereld om mensen in nood te helpen met programma’s voor slechthorenden.

Voortbordurend op Austin’s visie “Alone we can’t do much, together we can change the World”, heeft de Foundation in méér dan 100 landen – en met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors en ambassadeurs  – al bijna twee miljoen hoortoestellen aangepast en daarmee talloze levens verbeterd. Ieder jaar komen daar nog eens méér dan 100.000 hoortoestellen bij en starten nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld.

KIND HOREN, Starkey’s distributeur in Nederland en België, doneert voor ieder hoortoestel dat het levert een bedrag aan de Starkey Hearing Foundation om meer mensen in de wereld te helpen goed te horen. Daarnaast worden actief gebruikte hoortoestellen ingezameld. Deze “oude” toestellen mogen van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw in de internationale missies weer ingezet, naast vele geheel nieuwe Starkey toestellen.

Ook donateur worden?

Meld uw winkel aan via het formulier dat u hier kunt invullen. U ontvangt dan direct een uniek pakket met o.a. speciale certificaten. Deze certificaten kunt u – als blijk van dank – uitgeven aan uw donateurs. Zij mogen immers trots zijn op hun donatie!

Draag uw steentje vandaag nog bij en help ons met inzamelen. Vul het formulier in en ontvang het speciale donateur pakket bestaande uit:

Ingezamelde hoortoestellen kunt u opsturen per post maar natuurlijk ook gratis met PS Couriers of Distroptiek.

Het leven bestaat uit het delen van ideeën, dromen en doelen. Horen is hierbij van vitaal belang. Eén medemens weer kunnen laten horen lijkt een kleine daad van vriendelijkheid, maar kan op termijn een groot effect hebben op de toekomst van onze wereld.

De Hearing Foundation in actie, kijk op www.starkeyhearingfoundation.org

– Volg de Foundation op Facebook, klik hier
– Volg de Foundation op Instagram, klik hier
– Volg de Foundation op Twitter, klik hier
– Volg de Foundation op LinkedIn, klik hier

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com