Charmant Group introduceert hun nieuwe merk Minamoto

Minamoto betekent “oorsprong” in het Japans en dat is waar het merk naar teruggaat. Naar zijn Japanse roots. Naar de oorsprong. Bij het merk Minamoto
draait alles om authenticiteit, comfort, hoge kwaliteit, finesse, onovertroffen aandacht voor detail en schoonheid. Met de Zen filosofie en de Japanse brilgeschiedenis in het achterhoofd, zijn de Minamoto modellen minimalistisch en tijdloos met een focus op het essentiële..

Het logo, een Japanse kanji, is met de hand gemaakt door een kalligrafie meester die werkt voor het bedrijf. Het betekent “oorsprong” en komt terug op de titanium oortips als handtekening van het merk. Discrete graveringen weerspiegelen de precisie en kwaliteit waar Japan bekend om staat en benadrukken tevens de aandacht voor detail.

Alle Minamoto monturen zijn gemaakt van 99,4% puur Japans titanium, de hoogste kwaliteit die op de markt bestaat en van bèta titanium voor perfecte flexibiliteit en comfort. Zelfs de neuspads en oortips zijn gemaakt van puur titanium, waardoor deze brillen heel lang mee gaan!

Minamoto eyewear is voor iedereen die houdt van mooie dingen met een betekenisvol verhaal, ongeacht leeftijd en geslacht. Deze lanceringscollectie bestaat uit 12 modellen. 4 dames-, 4 heren- en 4 unisex brillen. De namen van de monturen zijn geïnspireerd op personages, actrices en acteurs, maar ook op de regisseur van de populaire Japanse film „The Seven Samurai“, die ook een grote inspiratiebron was voor de campagne. Deze film is een echt origineel, en tevens een meesterwerk van Japans vakmanschap.

Het opvouwbare etui is gemaakt van 100% organisch Washi papier door een klein familiebedrijf in de prefectuur Fukui in Japan, waar de traditie van het maken van Washi papier al meer dan 1.500 jaar in ere wordt gehouden. Het speciale patroon op het papier heet „Sumi-Nagashi“ en wordt met de hand gemaakt met Japanse inkt en met een kalligrafiepenseel. Elk patroon en dus elk etui is uniek.

       

                   

 

Meer informatie over deze collectie kunt u vinden op www.minamoto-eyewear.com.