Silhouette werkt samen met World Space Week

Perfecte Samenwerking: 

Het grootste ruimte-evenement op aarde: de door de VN uitgeroepen World Space Week (WSW) vindt jaarlijks plaats van 4 tem 10 oktober. WSW viert de bijdrage van ruimtewetenschap en -technologie aan de verbetering van de menselijke conditie. Silhouette is sinds 1999 actief in de ruimte en werkt graag voor de eerste keer samen met de World Space Week. Wist je dat de lichtgewicht Titan Minimal Art-collectie van Silhouette 37 keer in de ruimte is geweest en 11.243 uur aan ruimtemissies ervaring heeft?

Iconic Eyewear

Minimalistisch design met ongeëvenaard draagcomfort: TMA – The Icon. Het is de bril bij uitstek voor ruimtemissies van de afgelopen 20 jaar. De lichtgewicht, randloze samenstelling weegt maar liefst 1,8 gram. Het is de flexibiliteit van de materialen van TMA, die de collectie ruimtereizen waardig maakt.

Designed To Last

Met een schroefloos ontwerp gemaakt van een enkel stuk hightech titanium, is de geavanceerde technologie van Titan Minimal Art dé ruimtegecertificeerde bril. Het garandeert veiligheid voor astronauten, in tegenstelling tot traditionele brillen die schroeven en onderdelen hebben die het risico lopen los te raken in de ruimte.

Ontdek de collectie hier