Seiko en team Gullit sluiten een uniek partnership

SEIKO Vision en Team Gullit hebben een overeenkomst getekend om samen de e-sports community te gaan onderwijzen op het gebied van ooggezondheid. De samenwerking is uniek, omdat SEIKO Vision als eerste de stap heeft gezet richting e-sports, waar goed en comfortabel zicht alles bepalend is voor het resultaat.

De samenwerking met Team Gullit, ’s werelds eerste onafhankelijke FIFA-academie, zal gericht zijn op het vestigen van de naam binnen het e-sportsdomein en het delen van kennis rondom ooggezondheid. Het explosief groeiende bereik van Team Gullit op onder meer Instagram, YouTube en Twitter moet SEIKO Vision helpen om een nieuwe doelgroep te bereiken.

PRECISION FOR VISION

Ook Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit, is blij met de nieuwe samenwerking: ‘’Wij zijn ons met Team Gullit in het afgelopen jaar gaan focussen op educatie. Ons YouTube-kanaal is gericht op het delen van informatie. Niet alleen op het gebied van in-game tips en tricks, maar ook op het gebied van andere elementen die komen kijken bij het worden van een e-sporter. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om onze community op te hoogte te brengen van de do’s en don’ts rondom gaming en ooggezondheid. Naar mijn mening een onderwerp dat te lang onderbelicht is gebleven. Het is goed dat wij hier nu samen met SEIKO Vision stappen in gaan zetten.”

ABOUT SEIKO

SEIKO werd in 1881 in Tokio, Japan, opgericht en staat bij het grote publiek bekend om zijn horloge-industrie en zijn vele innovaties, zoals het eerste kwartshorloge in 1969. Met meer dan 12.000 medewerkers, meer dan 50 dochterondernemingen wereldwijd, 83% merkbekendheid en een erkende positie als technologisch leider in de ogen van het grote publiek is SEIKO een wereldspeler geworden.

SEIKO wordt gedreven door precisie. Het zit al meer dan 130 jaar in het DNA van het bedrijf. Achter alle technologie, precisie en innovatie zit een heldere en eenvoudige reden: mensen een beter zicht en gevoel geven. Daarom wordt er onvermoeibaar en constant gewerkt aan de ontwikkeling van glazen, voor iedere situatie en voor alle facetten van het leven.

ABOUT TEAM GULLIT

Begin 2018 lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academy ter wereld. Het team biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training om hen te helpen hun spel naar een hoger niveau te tillen. De spelers hebben meerdere Europese en Nederlandse kampioenschappen gewonnen. Team Gullit ondersteunt de talenten op het gebied van management, social media en het opbouwen van hun persoonlijke merk.