CNXT® – Begin de digitale toekomst met Rodenstock

Rodenstock begint het volgende hoofdstuk in het succesverhaal van B.I.G. Vision® met CNXT®.

De CNXT® smart service biedt een intelligente en automatische gegevensuitwisseling tussen de Rodenstock DNEye® Scanner 2+, de ImpressionIST® 4, het Rodenstock bestelprogramma WinFIT Reference® en het winkelautomatiseringspakket.

Met CNXT® vereenvoudigt u de registratie van de klantspecifieke gegevens tijdens het advies- en verkoopgesprek en vermindert u de tijdrovende administratieve klussen. Meetgegevens voor evaluatie, advies en bestelling van brillenglazen worden altijd in real time gesynchroniseerd en zijn flexibel toegankelijk op alle digitale devices, zoals laptop, desktop, tablet en smartphone. In de toekomst wordt ook de Rodenstock Fundus Scanner aan het platform toegevoegd.

Meer tijd voor uw klanten

U kunt alleen maar profiteren: in combinatie met B.I.G. Vision® tilt CNXT® het advies en gegevensbeheer naar een hoger level en vereenvoudigt het de dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de intelligente gegevensuitwisseling van meet- en klantgegevens worden administratieve en handmatige activiteiten versneld of volledig geëlimineerd. De opticien hoeft 60% minder te klikken dankzij de 100% beschikbaarheid van gegevens op alle apparaten, wat kan leiden tot een tijdsbesparing van wel 80%. Back-ups, updates en back-ups van gegevens worden ook automatisch uitgevoerd.

De CNXT® ervaring van één van de pilotklanten

Jeroen Yntema van JIJ brillen en meer in Zuidlaren, één van de pilotklanten van Rodenstock, heeft deze ervaring ook opgedaan: “CNXT® werkt efficiënt, vraagt minder handelingen en dus is er ook minder kans op typefouten. Een duidelijk en overzichtelijk systeem zonder teveel poespas. Daar hou ik wel van. Omdat ik in april m’n eigen winkel ben begonnen, is het starten met de CNXT® smart pilot dus ideaal. Scheelt mij een hoop tijd.”

 

Effectieve trainingen in de winkel

Rodenstock biedt uitgebreide ondersteuning aan opticiens bij de introductie van CNXT® smart. Begrijpelijke tutorials en een praktische stap-voor-stap-training vergemakkelijken de introductie en helpen om de functionaliteiten snel en gemakkelijk te leren kennen. De technische specialisten komen bovendien graag bij u langs voor een training in de winkel.

 

Bent u geïnteresseerd in CNXT® smart? Neemt u dan contact op met een van de Accountmanagers Lenses of de collega’s van de afdeling Sales Support van Rodenstock via 050 – 544 1599.