‘Seeing beyond’ but don’t forget to look back De laatste innovaties van ZEISS op een rij

ZEISS staat bekend om unieke en innovatieve brillenglazen en instrumenten waarmee ze bouwen aan de toekomst en aan de ambities van u als ondernemer, ‘Seeing Beyond’. Voordat ze op maandag 4 oktober 2021 (Save the date) graag met u vooruit willen kijken, blikken ze nu terug op de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen half jaar.

ZEISS Logo gravering

Als symbool van uitstekende kwaliteit en precisie zijn de ZEISS Rx brillenglazen sinds januari 2021 gegraveerd met het ZEISS logo. Deze gravure geeft uw consument vertrouwen door de herkenbaarheid van het ZEISS logo. Hierdoor kan men de superieure precisie en kwaliteit van de ZEISS brillenglazen beter waarderen.

 

ZEISS Anti-condens Kit

Elke brildrager heeft ervaren hoe vervelend het is als brillenglazen beslaan. Het gebruik van de ZEISS Anti-condens Kit biedt verlichting gedurende de pandemie, bij het dragen van een mondmasker in het openbaar vervoer, bij werk in de zorg of bij het wisselen tussen een koude en warme omgevingstemperatuur. Hierdoor zijn beslagen brillenglazen verleden tijd.

 

ZEISS brillenglazen met DuraVision® AntiVirus Platinum UV

De in april 2021 geïntroduceerde brillenglascoating ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV doodt 99,9% van de virussen en bacteriën op het brillenglasoppervlak.* De voordelen: betere hygiëne van het brillenglasoppervlak, meer bescherming en een esthetisch mooi, krasvast en gemakkelijk schoon te maken brillenglas.

 

Het digitale platform ZEISS VISUFIT 1000

Bereid uw winkel voor op de toekomst met ZEISS VISUFIT 1000. Naast de uiterst nauwkeurige centrering is het een digitaal platform dat inspeelt op de belangrijkste innovaties binnen de hedendaagse optiekmarkt. Maak kennis met het ZEISS VISUFIT 1000 platform en de nieuwste toepassingen, Virtual Try-on en Virtual Try-on @Home, ontwikkeld met het oog op morgen.

 

 

Neem voor meer informatie contact op het Customer Care Center van Zeiss via +31 (0)76 30 35 444. U wordt dan direct in contact gebracht met uw Sales & Product Advisor van Zeiss.