CooperVision Specialty EyeCare – unieke giveaway voor alle MiSight® 1 day dragers

Scherp zicht en een scherp aanbod!

Speciaal voor alle MiSight® 1 day dragers heeft CooperVision SEC vanaf maart een unieke giveaway bij ieder halfjaarpakket (4 x 90 pack): een Nationale Bioscoopbon t.w.v. € 20,-!* Kunnen genieten van een leuke film in de bioscoop begint met scherp zicht.

Als Myopie Management Expert zorgt u ervoor dat kinderen met plezier naar de bioscoop gaan en zich niet hoeven af te vragen of ze wel alles goed zien. Daarom dit unieke aanbod. Geef bestaande en nieuwe klanten een onvergetelijke filmervaring met de tijdelijke MiSight® 1 day actie!

Om deze MiSight® actie te ondersteunen vindt u in de webshop van MyProcornea nieuwe en aansprekende promotiematerialen: posters, flyers, DM’s en digitaal materiaal.

Tip! Maak een overzicht van alle familiefilms die de komende maanden in première gaan. Dit maakt het voor je klanten nog leuker om te kiezen!

Doe mee!
Begin dit voorjaar extra feestelijk voor al uw MiSight® klanten en verras ze bij een halfjaarpakket (4 x 90 pack) met een Nationale Bioscoopbon van € 20,-. De actie is begonnen op 1 maart en duurt zolang de voorraad strekt. Dus op is echt op! Bestel via MyProcornea of bel +31(0)313 677 677. De actie is alleen per referentie te bestellen bij een 4 x 90 pack.

MiSight® 1 day
MiSight® 1 day is ontwikkeld om progressieve myopie bij kinderen te remmen1. Het unieke ontwerp van deze kinderdaglens heeft speciale behandelzones met ActivControl® technologie. In de contactlens zijn speciale ringen aangebracht. Daardoor kan de verergering van de myopie actief geremd worden én heb je tegelijkertijd scherp zicht ongeacht verschillende pupildiameters. De zachte daglens is gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar: comfort, veiligheid en vrijheid staan daarbij voorop 2,3.

 

 

* In België gaat het om een Kinepolis filmdoosje t.w.v. €17,75.
1 Chamberlain P et al. A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.
2 Data on file, CooperVision.
3 Jill Woods, Contact Lens and Anterior Eye, https://doi.org/10.1016/j.clae.2020.11.011.