Esprit zonnebrillen 2022: Walking on sunshine

Geniet van de vrijheid van een nieuwe zomer met Esprit! Esprit zorgt ervoor dat u zich net zo goed voelt als u eruitziet. De zonnige, vrolijke vibe van Esprit brengt mensen samen om het leven te vieren met frisse, modieuze zonnebrillen van hoge kwaliteit, die zowel ontspannen als tijdloos zijn.
De nieuwe zonnebrillen van Esprit doen het gevoel van vrijheid herleven en brengen dit over in heldere en comfortabele modellen die passen bij een zelfverzekerde en casual levensstijl.

Slank metaal, dun acetaat, ultralichte en innovatieve materiaalcombinaties komen samen in eenvoudige ontwerpen en moderne vormen. Het kleurenpalet laat warm olijfgroen, donkerroze, aardebruin en Atlantisch blauw zien als de trendkleuren van het nieuwe seizoen. Fantasierijke kleuraccenten, transparante tinten en koel kleurverloop maken deze Esprit zonnebrillen net even anders en getuigen van Esprit’s gevoel voor mode.

ET40048/ET40048P (unisex) Stijlvol op pad met deze geweldige nieuwe zonnebril van Esprit, met zijn geometrische vorm en superdunne veren. De eenvoud van het montuur wordt doorbroken door kleuraccenten op de bovenrand en de oortips. Verkrijgbaar in roze, blauw of bruin met gradiënt glazen, of in het zwart met gepolariseerde glazen.

Lees hier het hele persbericht.

SUN-Campagne 
Wist u dat CHARMANT ook meedoet met de SUN-campagne? Zij hebben hiervoor content beschikbaar gesteld voor de merken Elle en Esprit.