Dankzij u wordt de Audiologie Marathon in 2020 nog beter..

Vorige week ontving u het verzoek uw mening te geven over de Audiologie Marathon 2019. Wij vinden het heel erg fijn dat ontzettend veel audiciens en leveranciers met ons mee willen denken over de verbetering van dit prachtige evenement.

Uit de enquête blijkt dat deze editie (door een ruime meerderheid) gewaardeerd wordt met 4 sterren (van de 5). Er kwamen ook veel bruikbare tips en suggesties binnen. Met name over de invulling van het programma en de sprekers. Veruit de meeste respondenten (86%) beoordeelden de presentatie van Dr. Kees Kalisvaart — over gehoorverlies en dementie —  met goed. Tevens zijn de  presentaties van Marlou Mulders van Prins Petfoods (62,5%) en Jeroen Douw van Starkey (53,5%) vaak gewaardeerd met goed. U gaf ook aan behoefte te hebben aan presentaties met veel diepgang en verrassende elementen.

Volgend jaar gaat Optitrade extra aandacht besteden aan de door u gegeven feedback met betrekking tot catering, locatie en invulling van het programma. Zo zorgen we er in 2020  samen voor dat de zevende editie de beste ooit wordt.

We zien u heel graag weer bij de Optitrade Audiologie Marathon!