Data als basis voor future proof audiologie

Starkey heeft big data gebruikt om helder te krijgen waar klanten echt behoefte aan hebben. Eenvoud blijkt de sleutel tot succes en Evolv AI dé oplossing.

Om zijn producten steeds te blijven verbeteren, heeft fabrikant Starkey de laatste jaren sterk ingezet op het anoniem verzamelen van data over gebruikersgedrag en gebruikersfeedback. Daaruit blijkt dat gebruikers de voorkeur hebben voor een ongecompliceerde ervaring. Ze vinden opties belangrijk, maar het dagelijks gebruik moet eenvoudig zijn.

Evolv AI is dan ook de ultieme samensmelting van alles wat de hoortoesteldrager van nu verwacht: zeer hoogwaardig geluid, gepersonaliseerde instellingen, connectiviteit, smart features en voldoende energie voor de hele dag.

Evolv AI werkt volgens het zogenaamde principe van ‘altijd aan’. Het toestel anticipeert volledig automatisch op de verwachting van de gebruiker, zonder dat de gebruiker continu bezig is met bewuste handelingen. Zelf finetunen blijft uiteraard mogelijk, maar de praktijk leert dat Evolv AI – met 55 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen per uur – prima in staat is om dit werk volledig uit handen te nemen.

Smart hearing netwerk

Starkey’s Evolv AI is een intelligent hoortoestel met de smartphone als middelpunt van apps, functies en services. Deze koppelt het hoortoestel aan dit smart hearing netwerk en verbindt de hoortoestelgebruiker naadloos met de wereld om hem heen. Evolv AI biedt verbeterde connectiviteit, met Android smartphones zelfs meer dan ooit tevoren.

Met de Thrive Control App is het toestel volledig te bedienen en beschikt de gebruiker over functies zoals vertalen, gezondheid, ‘Vind mijn Telefoon’ en een modus om mensen met een mondkapje beter te verstaan. Daarnaast meet de app data zoals hoortoestelgebruik, fysieke activiteit of sociale interactie en is het mogelijk deze te delen met naasten, mantelzorgers of zorgverleners.

Met Evolv AI heeft Starkey een toestel ontwikkelt dat gebruikers geeft waar ze om vragen: moeiteloos horen. Inmiddels beoordelen gebruikers in de VS – waar de Evolv al enige tijd op de markt is – gemiddeld met een 4,8 van de 5 sterren.

Nieuwsgierig?

Bezoek de Starkey-stand (2.03) en bekijk zelf de Evolv AI.

Verder kijken dan de dag van morgen?

Laat u inspireren tijdens de Starkey-workshop over de toekomst van hoortechnologie.