De purist collection van Silhouette

TWEE DESIGNS IN ÉÉN TONEN DE KUNST VAN VERFIJNING

Je wereldbeeld hangt af van de manier waarop je de wereld ziet. Geen wonder, dus, dat je versteld staat wanneer een object plots zienderogen verandert en de manier waarop je dingen normaal bekijkt in vraag stelt. Geïnspireerd door optische illusies creëerde Silhouette een nieuwe bril met een minimalistische, moderne look. Het Oostenrijkse merk brengt zijn Purist Collection op de markt, met specifiek ontworpen monturen die veranderen naargelang de invalshoek. Het is het nieuwste baanbrekende ontwerp van Silhouette, de wereldleider in hoogwaardige randloze brillen.

Een harmonieus spel van zachte lijnen

Deze bril creëert een verbluffend effect wanneer je hem van de zijkant bekijkt dankzij de fijne, sobere en dynamische lijn van de voor- naar de achterkant van de armen. In bovenaanzicht verandert het design en ontstaat een speels effect waarbij de holle en bolle oppervlakken samen een harmonieus geheel vormen. Roland Keplinger, hoofdontwerper bij Silhouette, vertelt het geheim achter het design: “De Purist monturen zijn gebaseerd op de manier waarop de minimalistische lijn overloopt in een zorgvuldig ontworpen, vloeiende vorm, afhankelijk vanuit welke hoek je de bril bekijkt.” Deze nieuwe creatie van Silhouette richt zich op gesofisticeerde brildragers die esthetiek en design hoog in het vaandel dragen. Ondanks de eenvoud bevat de Purist bril wel enkele opvallende details. Zo staat de geïntegreerde, matte of transparante scharnier bijvoorbeeld garant voor een bijzonder verfijnde en elegante look.

Perfectie op maat

Op andere vlakken is de Purist bril dan weer heel opvallend. Wat kleuren en vormen betreft, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Felle kleuren zoals Vigorous Berry en Courageous White kunnen worden gecombineerd met een verbluffende vlindervorm voor vrouwen of een aparte zeshoekige vorm voor mannen.

Meer informatie:

https://www.silhouette.com/nl/en/contact