Vernieuwing en uitbreiding HOYA indoorprogramma

Digitale apparaten zijn een vast onderdeel van ons leven geworden, thuis en op het werk. En met de beperkingen in ons huidige leven zitten we nog langer achter de computer, hebben we meer digitale vergaderingen en versturen we meer e-mails. Dit alles stimuleert de vraag naar indoor brillenglazen, reden voor HOYA om het indoor programma te vernieuwen en uit te breiden.

Het nieuwe programma bestaat uit het ID WORKSTYLE 3 voor het premium segment en WORKSMART Room voor het middensegment. Beiden zijn verkrijgbaar voor meerdere specifieke kijk-/werkafstanden en sluiten zo naadloos aan op de persoonlijke behoefte van de brildrager. Het derde indoorglas, SUPEREADER, is bedoeld voor dragers die slechts op één korte afstand hoeven scherp te stellen.

Dankzij 3D Binocular Vision Technology wordt bij ID WORKSTYLE 3 het ongewilde prismatische effect op de rand van het glas gecontroleerd bij sterkteverschillen tussen het linker- en rechteroog. Dit resulteert is stabieler zicht met minder vervorming en veel kleinere hoofd- en oogbewegingen bij het schakelen tussen afstanden.

Het nieuwe programma is vanaf 1 maart beschikbaar.  Wilt u advies of meer informatie over de ondersteuning die HOYA biedt, neem dan contact op met de Account Manager.

HOYA Lens Nederland B.V., Tel. 020 – 7652310.