De slimste opties voor eenzijdig gehoorverlies!

Als uw klant niet kan horen met het ene oor maar met het andere oor normaal hoort is een CROS-aanpassing natuurlijk dé oplossing.

En uiteraard is BiCROS beschikbaar voor mensen die geen (of bijna geen) gehoor in het ene oor hebben en in het andere oor een gehoorverlies. Om uw klant te helpen goed te horen in verschillende luisteromgevingen, heeft het Starkey CROS/BiCROS toestel een gevoelige microfoon die spraak en geluiden opvangt bij het niet-horende oor en direct draadloos verzendt naar het goede oor. Het maakt voortaan niet uit op welke stoel uw klant gaat zitten aan de dinertafel, hij of zij zal geen enkel belangrijke geluid of stem meer hoeven te missen.

Meer consumenteninformatie vindt u op de vernieuwde Starkey website.

Complete collectie

De Starkey collectie CROS/BiCROS toestellen is bijzonder compleet. Al beschikbaar vanaf ZN Categorie 2 en in de series Livio, Livio AI en Evolv AI. CROS/BiCROS systemen zijn tevens in alle techlevels (1000, 1200, 1600, 2000 en 2400) verkrijgbaar. En tot slot als BTE 13, RIC 312 én als oplaadbare RIC R uitvoering.

Uitgebreide standaard features van Starkey Wireless CROS systemen

Per hoortoestelprogramma kan gekozen worden om de set als hoortoestel, CROS of BiCROS te laten functioneren. U kunt draadloos programmeren, op afstand Programmeren met TeleHear en uw klant kan Direct Audio streamen met zowel Android als iOS. Direct streaming van telefoongesprekken is mogelijk met Android en zelfs volledig Handsfree telefoneren (2-weg audio) met iOS (iPhone 11 of nieuwer). De bediening (inclusief balans tussen de toestellen) gaat eenvoudig met de Thrive app.

Vanaf ZN categorie 3 en hoger zijn de CROS systemen zelfs uitgerust met gezondheidsfuncties zoals bijvoorbeeld een fitnesstracker. De toestellen geleverd in de Private markt beschikken – zeker ook voor mensen met een eenzijdige gehoor – over belangrijke gezondheidsfuncties als valdetectie en alarmering.

Standaard zijn de CROS toestellen voorzien van Multiflex Tinnitus Technologie en Frequentie Transpositie. En ze kunnen worden gekoppeld met al onze draadloze accessoires, zoal bijvoorbeeld de Tafelmicrofoon.
Tot slot zijn de BTE 13 en RIC R modellen voorzien van T-coil voor het gebruik van ringleidingsystemen. T-coil is bij de RIC 312 modellen ook mogelijk, maar dan in combinatie met een 2.4 GHz Remote Microphone +

Downloads

Bekijk hier de Starkey CROS Professional presentatie.
Download hier de Starkey CROS technische data.
Download hier de Starkey CROS consumentenbrochure

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl