De Zorgvergoedingchecker voor CvZO-leden

Wilt u dat uw klanten via uw website kunnen checken of ze recht hebben op een vergoeding voor een bril of lenzen en om welk bedrag het gaat?

Ook in 2020 kunt u weer de Zorgvergoedingchecker van Optitrade installeren; speciaal ontwikkeld voor leden van het Collectief van Zelfstandige Opticiens.

Een duidelijk overzicht van de zorgvergoedingen is voor opticiens tegenwoordig namelijk onmisbaar.

Leden van het CvZO hebben dankzij Optitrade de mogelijkheid de 25% extra zorgvergoeding van Achmea in de Zorgvergoedingchecker te tonen.

Hoe installeert u de CvZO Zorgvergoedingchecker?
De Zorgvergoedingchecker is eenvoudig te implementeren en de actuele vergoedingen worden automatisch geüpdate, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Handig voor u én uw klanten. Potentiële klanten zien direct dat ze bij u extra voordeel krijgen, bovenop hun zorgvergoeding.

Het enige dat u hoeft te doen, is een code op de website ‘plakken’; de rest gaat vanzelf. We laten HIER in een korte instructie zien hoe dit werkt. Laat u dit liever doen door uw webbouwer? Kies dan een van de afbeeldingen en geef de bijbehorende code aan hem of haar door. Hoe eenvoudig kan het zijn? Een voorbeeld van de Zorgvergoedingchecker staat op www.cvzo.nl.

Voor meer informatie over het CvZO kunt u contact opnemen met uw accountmanager:

  • Elisabeth Weiland-Pap (regio Noord-Nederland) via T. +31 (0)6 82 31 60 04