DIRECT PARIJSE CHIC MET DE NIEUWE ELLE BRILLEN

ELLE Optische Collectie voorjaar/zomer 2023

Geïnspireerd door de ongedwongen chic van de Parijse vrouw en haar leven in de fascinerende Franse hoofdstad, viert ELLE de moderne vrouwelijkheid. Als stijlliefhebber speelt de ELLE-vrouw met klassieke, trendy en vintage elementen terwijl ze trouw blijft aan zichzelf met persoonlijke mode-uitingen. Maar dit geliefde label gaat verder dan mode en verbindt vrouwen. ELLE zet vrouwen over de hele wereld al tientallen jaren in hun kracht en is hun constante bondgenoot bij het opkomen voor hun rechten en het nastreven van hun passies.

De nieuwe ELLE brillen zijn een modieuze fusie van Parijse elegantie en opwindende designinvloeden. Horizontale en verticale Franse plooien en geometrische vormen komen terug in opvallende veerdetails. Symmetrische vormen zijn te vinden in verleidelijke afgeronde retro-looks, opvallende vierkante en cat-eye montuurvormen en customised designelementen.

De belangrijkste kleuren in deze nieuwe collectie zijn aqua blauw en groen, rijk bosgroen en bruin, en prachtig kersenrood en roze. Deze aantrekkelijke brillen zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook goed aan. Hoogwaardige combinaties van acetaat, metaal en een mix van deze materialen, zorgen voor een onderscheidende look en uitstraling en garanderen een licht draagcomfort.

EL13533 Deze iconische bril van ELLE is gemaakt van lichtgewicht acetaat en is zowel gedurfd als zeer vrouwelijk. Het zachte, cat-eye voorstuk heeft prachtige kleurpatronen in de bruine, groene, grijze en rode modellen. Een uniek hoogtepunt van dit montuur zit op de veren: een gebogen, geplooide metalen rand met contrasterende kleuraccenten.

 

 

 

 

EL13535 Met deze elegante ELLE bril val je zeker op. Het licht, vierkante voorstuk is gemaakt van lichtgewicht TR90 en gekleurd in gedurfde tinten. De lichtmetalen veren hebben een decoratief driehoekig detail dat opgaat in de voorkant. Deze rijke look is verkrijgbaar in groen met gouden veren, roze met zilveren veren of, voor extra exclusiviteit, bruin met gouden veren en handgeschilderde bruine accenten.

EL13536 Zie er bij elke gelegenheid goed uit met deze prachtige nieuwe ELLE bril. Gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van TR90 en metaal, trekt deze bril alle blikken naar zich toe met zijn opvallende vierkante voorkant en elegante metalen veren. De kleuren zijn overtuigend: delicaat grijs met gouden veren, mooi rosé met zilveren veren en warm Havana met gouden veren.

EL13537 Trendy en vintage liefhebbers zullen dol zijn op deze elegante nieuwe ELLE bril. Het afgeronde retro voorstuk is gemaakt van hoogwaardig metaal. De slanke veren zijn afgewerkt met een gebogen metalen detail. Verkrijgbaar in blauw, bruin en wit, onderscheidt deze modieuze bril zich door subtiele kleuraccenten op de voorkant en de veren.

EL13538 Bent u op zoek naar een tijdloze bril die een statement maakt? Dit metalen montuur van ELLE combineert elegante eenvoud en moderne trend in een modieus vierkant voorstuk. De veren worden geaccentueerd door horizontale geplooide details. Gekleurde accenten op de voorkant en de veren en nieuwe tinten groen, rood en roze onderstrepen deze sierlijke look.

EL13540 Ga voor de X-factor met deze opvallende ELLE bril. Dit lichtgewicht acetaatmontuur met een slanke pasvorm heeft een afgeronde voorkant en is verkrijgbaar in verleidelijke Havana-tinten blauw, grijs en meerkleurig, evenals zwart. De hoogwaardige look is afgewerkt met een geplooid metalen detail op de veren.

Afbeeldingen in hoge resolutie kunt u downloaden met de volgende link: ELLE Optical January 2023 Press Release Images

 

Over ELLE:

Met 45 edities en 21 miljoen lezers wereldwijd, staat het ELLE tijdschrift op nummer 1 als het gaat om mode, beauty en lifestyle. ELLE heeft wereldwijde erkenning verkregen, en is daarmee het synoniem geworden van “alles” wat met de vrouw te maken heeft, met dank aan het logo, bestaande uit vier letters, dat de Franse vertaling voor “zij” weergeeft. Sinds 1945, en voor altijd, is het de missie van ELLE om vrouwen te begeleiden om een betere wereld te creëren met haar kernwaarden: JOIE DE VIVRE (optimisme en positiviteit), VRIJHEID en VRIJGEVIGHEID. ELLE focust op het produceren van producten die toegankelijk zijn voor iedereen en die elke individu op laat vallen in de menigte. De stijl van ELLE is een mix van moeiteloze elegantie en speelse verfijning met gewaagde combinaties, die een verschil zullen maken. Het vormgeven van een silhouette om het die « Franse touch » te geven, dat kleine beetje extra dat het zo aan Parijs laat denken.

Het merk ELLE is het bezit van Hachette Filipacchi Presse (een Lagardère Nieuws bedrijf) in Frankrijk. L.A.E. is verantwoordelijk voor het non-media uitbreiding wereldwijd van het merk ELLE binnen de Lagardère Groep. Ontdek meer over de ELLE wereld op www.elleboutique.com

Website: www.elleboutique.com Facebook: @ElleBoutiqueWorld Instagram: @ElleBoutique

Over CHARMANT Group:

Al meer dan 65 jaar staat de CHARMANT Group wereldwijd bekend binnen de optiekwereld als pionier op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit is dit Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten en leveranciers in de sterk concurrerende wereldwijde optiekmarkt. CHARMANT heeft zich ten doel gesteld om onvoorwaardelijk te voldoen aan de wensen en eisen van haar klanten, waardoor zij altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Deze betrokkenheid en passie zie je terug in zowel de huismerken als de licentiemerken van de CHARMANT Group. Dankzij de expertise op het gebied van hoogwaardige productie van brilmonturen en het wereldwijde distributienetwerk in meer dan 100 landen, is de CHARMANT Group een alom gerespecteerde en betrouwbare zakenpartner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

CHARMANT Europe, Lisette Veldhuis, lisette.veldhuis@charmant.eu, +31 348416646, www.charmant.com