Win 2 passepartout tickets voor Zandvoort 2023

🏁Geweldig nieuws dat we met jullie willen delen! 🏁

Van 19 juni 2023 tot 29 juli 2023 hebben we een fantastische actie voor consumenten waar je absoluut niet aan voorbij wilt gaan!

Kies je klant voor de ongeëvenaarde Shamir Autograph Intelligence™ dan maken ze automatisch (na inschrijving) kans op een once in a lifetime experience: twee passe-partout tickets voor het volledige driedaagse evenement van de race in Zandvoort op 25-27 augustus 2023! Ja, je leest het goed, drie volle dagen vol spanning, snelheid en sensatie van de meest prestigieuze autosport ter wereld.

Maar dat is nog niet alles! We hebben een geweldige verrassing in petto voor onze verkooppunten. Als de gelukkige winnaar zijn glazen bij jullie winkel heeft gekocht, wint jouw winkel ook twee passepartout tickets voor dit spectaculaire evenement. Een unieke kans om zelf te genieten van drie dagen vol snelheid en sensatie.

En er is nog meer! Als een klant ervoor kiest om Transitions toe te voegen aan de Autograph Intelligence™, wordt zijn kans om te winnen verdubbeld!

Laten we samen deze geweldige uitdaging aangaan en onze klanten de kans bieden om de spanning van de race in Zandvoort te ervaren. Het is de ultieme beloning voor hun keuze voor Shamir glazen, en wie weet, misschien worden zij wel de gelukkige winnaar van dit onvergetelijke driedaagse evenement.

Om deze BtC campagne extra aandacht te geven, starten wij vanaf 23 juni 5 weken lang met een grote socialmedia campagne, tijdens deze periode worden er meerdere advertenties op verschillende onlinekanalen gepromoot. Ook hebben wij een aantal POS materialen (stoepbordposters, countercards) beschikbaar. Neem hiervoor contact op met je accountmanager of ons kantoor M. info@shamir.nl T. 0320 – 218 348