Dry-Cap UV3® | Geschikt voor alle (oplaadbare) hoortoestellen

Na de Dry-Cap® en de Dry-Cap UV2® introduceren we graag de oplaadbare Dry-Cap UV3®.

De uniek open vormgegeven en gepatenteerde Dry-Cap UV3® maakt drogen en hygiënisch reinigen gedurende het opladen van alle oplaadbare hoortoestellen mogelijk ongeacht het ontwerp van de oplader.

De grootte en het ontwerp van de Dry-Cap UV3® is gericht op een perfecte droging en desinfectie van hoortoestellen en oorstukjes. Slim aangebrachte openingen in de behuizing van de  Dry-Cap UV3® bieden aan alle zijden voldoende ruimte voor de USB-kabels van het laadstation van de hoortoestellen. Naast de oplaadbare hoortoestellen kunnen onder de Dry-Cap UV3® ook alle niet oplaadbare hoortoestellen in korte tijd worden gedroogd en gedesinfecteerd met UV-C licht.

De Dry-Cap UV3® heeft 2 programma’s:

  • DRY & CLEAN modus. Een automatisch programma dat een snel droogproces met een efficiënte ventilator combineert met UV-C licht aan het begin en het einde van de droogtijd voor perfecte hygiëne. Dit programma heeft een tijdsduur van 2 uur.
  • CLEAN modus. Een programma voor een snelle UV-C reiniging, waarbij effectief 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels worden geëlimineerd. Dit programma heeft een tijdsduur van 2 minuten.

De Dry-Cap UV3® is voorzien van een LiPo-batterij en daardoor oplaadbaar. Met een volledig opgeladen Dry-Cap UV3® kan 5x het DRY & CLEAN programma of 60x het CLEAN programma worden uitgevoerd. Wanneer het LED lampje rood brandt, kan de Dry-Cap eenvoudig worden opgeladen.

  • Door de USB-kabel aan te sluiten op een standaard USB-stekker*
    (bijvoorbeeld van het hoortoestel laadstation, smartphone of tablet)
  • Door de USB-kabel te koppelen aan een apparaat met een standaard USB 2.0 poort

* De Dry-Cap UV3® bevat vanuit de fabrikant geen USB-stekker.
Losse USB-stekkers zijn eventueel verkrijgbaar (artikel 86100).

BB HEARING
Nijverheidsweg 23E
3641 RP MIJDRECHT
The Netherlands

Tel.: +31 (0) 88 530 6010
Fax: +31 (0) 88 530 6011
info@bbhearing.nl