Een fashionable aanbod voor de zomer met ZEISS

Wist u dat ZEISS naast alle technische hoogstandjes en innovaties ook de mogelijkheid biedt om de stijl en persoonlijkheid van uw klant te laten spreken? Hierdoor presenteert u een breed aanbod van trendy kleuren en spiegelcoatings voor iedere stijl.

ZEISS AdaptiveSun: Van donker naar donkerder – altijd de juiste zonbescherming. AdaptiveSun zonneglazen passen automatisch hun tint aan voor optimaal zicht op elk moment. Zij bieden, met elke kleur, volledige UV-bescherming in alle lichtomstandigheden en zijn beschikbaar in diverse kleuren en soorten – ook in dégradé en polariserend.

ZEISS DuraVision Flash UV: Trendy bescherming voor uw klant en hun brillenglazen. Een trendy look voor meekleurende glazen, unitint of dégradé. ZEISS Duravision Flash UV is een subtiele spiegelcoating in modieuze kleuren. Daarnaast biedt ZEISS ook intense spiegelcoatings met ZEISS DuraVision Mirror UV.

ZEISS Zonneglazen: Optimale bescherming, passend bij ieders persoonlijke stijl en ambities. Biedt veiligheid en comfort op de weg met gepolariseerde brillenglazen of adviseer ZEISS Sport brillenglazen passend bij elke uitdagende sport of avontuur.

 

Kies ook eens voor een lichte tint in de normale bril waardoor deze nog sprekender wordt. Bezoek www.zeiss.nl/zonneglazen voor het volledige ZEISS Zon portfolio.