GN: Aanbod opladers in ZN sterk verbeterd

Met de introductie van de ReSound Key en de Interton Move is het aanbod oplaadbare receiver toestellen ook in ZN sterk verbeterd. In de categorieën 3, 4 en 5 biedt GN Hearing nu die optie.

 

Verschillende opladers

GN biedt nu drie verschillende opladers aan. De Premium charger wordt aangeraden voor de vrije markt en de Desktop charger voor de ZN markt. Alle opladers zorgen ervoor dat een volledig opgeladen toestel 30 uur gebruikt kan worden. Zelfs als men de helft van de tijd zou streamen is de gebruiksduur nog steeds 24 uur. Dit is ruim voldoende voor een dag, en dat gedurende 5 jaar. De Premium charger werkt daarnaast als een Powerbank waardoor je de hoortoestellen tot wel 3x kunt opladen zonder stroombron. Omdat het tevens een bewaardoos is, is hij daarmee uitstekend geschikt voor op reis. Ook de snelheid van laden van de chargers is hoog. Binnen een kwartier zijn lege toestellen weer vier uur lang goed te gebruiken.

Nuttige feiten

Alle opladers zijn eenvoudig in het gebruik. Wanneer een toestel in de lader wordt geplaatst begint het lampje van het toestel langzaam te knipperen. Dit betekent dat hij aan het opladen is. Op het moment dat dit  lampje continue brandt en niet meer knippert, betekent dit dat het toestel volledig is opgeladen. Zodra het hoortoestel uit de lader wordt gehaald gaat dit indicatorlampje uit.

 

Betrouwbare energiebron

Goed om te weten is dat in alle oplaadbare toestellen van GN lithium-ion batterijen zitten. Dit type batterijen wordt ook veel gebruikt in o.a. mobiele telefoons, laptops, powerbanks en tandenborstels. De reden voor de populariteit van deze batterij is simpel: Lithium-ion houdt een lading veel beter vast dan andere oplaadbare batterijen. Daarnaast hebben deze batterijen een lange levensduur. Zelfs na 4 jaar behouden ze nog 66% van de originele capaciteit. Wat voor de hoortoestellen van GN Hearing nog steeds ruim voldoende is voor een dag.

Benieuwd naar het volledig aanbod van GN Hearing? Bekijk dan het ReSound– en Interton Move Portfolio.