Grootste collectie Ray-Ban  bij jubilerende opticien

Inzicht Optiek, gevestigd aan Asselsestraat 82 Apeldoorn, heeft verstand van brillen en mensen. “Wij kennen onze klassiekers en ontdekken nieuwe trends; onze monturen zijn divers, van heel elegant tot pure eenvoud”, vertelt eigenaar Jeroen Willemsen. “De uitdaging voor ons is dat u zich thuis voelt bij ons; u koopt niet zomaar een bril, u ondergaat een ervaring, een nieuw gezicht.”

De afgelopen weken is het team van Inzicht Optiek, naast Willemsen bestaande uit contactlensspecialist Martien van Baak en Barbera Douma, druk bezig geweest met het creëren van een Ray-Ban shop-in-shop. “Wij zijn erg trots op het resultaat en willen dit graag met iedereen delen. We beschikken nu over één van de grootste Ray-Ban-collecties in de wijde regio. Kom langs om een kijkje te nemen in onze nieuwe Ray-Ban shop tijdens de opening op zaterdag 2 maart vanaf 09.30 uur. Deze dag is een specialiste van dit toonaangevende brillenmerk aanwezig om tekst en uitleg te geven.”

Voortaan kan men bij de optiekzaak aan de Asselsestraat dus terecht voor een reguliere Ray-Ban-bril of zonnebril op sterkte. Lees verder..

Bron: Uitgeverij Stedendriehoek BV