‘Tinted Love’, de nieuwe collectie van neubau eyewear

‘Tinted Love’, de nieuwe collectie van het Oostenrijkse brillenmerk neubau eyewear, zet voluit in op het zomerseizoen met modellen voor zonnekloppers en festivalgangers. De perfecte match voor Tomorrowland!

De zomer loert om de hoek en het festivalseizoen staat voor de deur … Dani en Dominik schitteren in zachte pasteltinten met een kleurrijke mengeling van snoeproze en citroengeel, en krijgen deze zomer het gezelschap van Hannes en Max. Hun zomerse uitstraling is het ultieme ingrediënt om in stijl te genieten van zonovergoten dagen.

Dani en Dominik dragen resoluut hun steentje bij aan een ‘groene’ festivalzomer. Beide modellen zijn vervaardigd uit naturalPX, een duurzaam materiaal met hoogwaardige olie van de wonderolieboom. Dani’s ronde vorm met hoekige neusbrug in zacht ultraviolet en soft mint steelt zonder meer de show op elk festival, net als de pilootbril Dominik, die verkrijgbaar is in ruby red met roze glazen of fizzy champagne met gele glazen.

Dani en Dominik zijn vanaf april 2019 voor 159 euro te koop bij een select aantal opticiens.

Max en Hannes zijn het toonbeeld van yin en yang, met een combinatie van opvallende roestvrijstalen monturen en glazen in zachte kleuren. Max geeft iedereen het nakijken met zijn iconische mix van intellect en excentriciteit. Maar het rechthoekige design van Hannes springt evengoed meteen in het oog. Met hun leuke kleuren zijn beide modellen het perfecte accessoire voor zonovergoten festivaldagen. Max straalt in silky rose met paarse glazen of black ink matte met gele glazen, Hannes in glorious gold met groene glazen of black ink met roze glazen.

Max en Hannes zijn vanaf april 2019 voor 199 euro te koop bij een select aantal opticiens.

Het brillenmerk combineert sinds zijn lancering in juni 2016 de frisse geest van jonge creatievelingen met een jarenlange expertise. Het merk is een afstammeling van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en geniet aan de zijde van het moederbedrijf van decennia aan knowhow. Hierdoor voldoen de producten niet alleen aan de strengste kwaliteitseisen, maar zijn ze ook vooruitstrevend wat de technologie en het design betreft. Net zoals Dani, Dominik, Max & Hannes, dragen alle modellen de naam van een werknemer van het bedrijf.

Verdere info nodig? Neem zeker contact met ons op.

Desguinlei 6, 2018 Antwerpen

T +32 (0) 3 248 24 50

Ga naar de website..