15 maart 2021 – OVN-congres The next level en introductie MiYosmart

Op maandag 15 maart 2021 organiseert de OVN wederom een groot optometriecongres. Dit jaar geen volle Brabanthallen met ruim 1150 deelnemers, maar een prachtig divers online programma, waarmee OVN ‘the next level’ gaat. Het belooft een prikkelend en leerzaam congres te worden. Twee belangrijke pijlers binnen ons vakgebied ga je terugzien: de laatste wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing daarvan en de manier waarop we de zorg organiseren. Beide zijn cruciaal om goed in te kunnen spelen op de zorgvraag van onze cliënten. U kunt zich aanmelden via de OVN https://www.ovnacademie.nl/congres/inschrijven

De slimme behandeling in de strijd tegen progressieve myopie bij kinderen

Tijdens het OVN congres zal door HOYA MiYOSMART worden geintroduceerd, het is een innovatief brillenglas voor de behandeling van progressieve myopie. Tijdens diepgaand wetenschappelijk onderzoek naar het principe van ‘myope defocus’ ontdekte HOYA’s onderzoekspartner, de Polytechnische Universiteit van Hongkong, dat progressieve myopie kan worden afgeremd door gelijktijdig scherp zicht én constante perifere myope defocus te creëren. De ontwikkelde technologie wordt ‘Defocus Incorporated Multiple Segments’ (D.I.M.S.) genoemd.

De introductie van dit innovatieve product vindt plaats tijdens het OVN congres ‘The next level’ op 15 maart, in een tijd waarin de mate en prevalentie van myopie onder kinderen sterk toeneemt. Met MiYOSMART bied je een niet-invasieve, kindvriendelijke oplossing voor de behandeling van myopie, waarmee je laat zien dat je voorop loopt als het gaat om innovatieve en preventieve oogzorg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HOYA.