Kies de bril die bij je past

Dè perfecte bril

Kinderen willen, net als volwassenen, er goed uitzien met hun bril op. Jongere kinderen willen vaak gewoon een bril in hun lievelingskleur, bij oudere kinderen komt er meer bij kijken. De nieuwe aanwinst moet een verlengstuk zijn van hun persoonlijkheid en wordt als een modieuze accessoire beoordeeld. Het uitzoeken van dè perfecte bril is dan ook heel persoonlijk (en kan, zoals je wellicht hebt ervaren, heel anders zijn dan de voorkeuren van de ouders). Het ene kind wil een zo onopvallend mogelijke bril, het andere wil juist een montuur dat eruit springt.

Bij Optiplus vinden we het belangrijk dat kinderen zich goed voelen met hun bril op. Dat ze zich nog steeds zichzelf voelen en de bril ervaren als een deel van zichzelf. Zelfvertrouwen en blij zijn met hoe je eruit ziet is op elke leeftijd belangrijk, maar voor kinderen misschien nog wel meer!

Voor kinderen (vanaf een jaar of acht) die nog niet echt een idee hebben wat voor bril ze mooi vinden of wat bij hen past, hebben we deze leaflet met tips geschreven. Deze tips geven kinderen tevens de bevestiging en vertrouwen dat er brillen zijn die ècht bij hem/haar passen.

U mag de leaflet vrij online en offline gebruiken. Klik op de afbeelding om deze te downloaden. Wilt u de leaflet graag afdrukken (A4), gebruik dan dit bestand met drukkersmarkeringen.

Als je de inhoud van de leaflet op uw website wilt plaatsen, kunt u hier de tekst downloaden. Gebruikt dit GIFje op Facebook om te verwijzen naar de blog op uw website.

Contact:

Mail: info@milo-me.eu
Telefoon: 050 551 5200