Kom langs bij Menrad Nederland B.V. in de Van Nelle Fabriek

We zitten met z’n allen in een bizarre positie. Internationale en nationale beurzen die niet doorgaan, aangepaste werkwijze en alles op social distance. gelukkig gaan de verkopen wel gewoon door en heeft u, als winkel, alles aangepast om dit ook door te laten gaan.

Zoals u misschien weet, is Menrad Nederland in december 2017 naar de Van Nelle fabriek in Rotterdam verhuisd. Een inspirerende omgeving waar ongeveer 70 andere bedrijven gevestigd zijn.

De voormalige Van Nellefabriek aan de Delfshavense Schie in Rotterdam geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland. Dit is als zodanig ook wereldwijd erkend, toen het in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed werd verklaard. De voormalige fabriek van firma Van Nelle, ontworpen door Leendert van der Vlugt van het architectenbureau Brinkman & Van der Vlugt in samenwerking met constructeur Jan Wiebenga, is een schoolvoorbeeld van het nieuwe bouwen.

Hoe leuk kan het zijn om onder het genot van een kopje koffie of thee op ons kantoor in alle rust onze nieuwe collecties Fall/ Winter 2020 te bekijken en kunt u de sfeer proeven in de Van Nelle fabriek. Vanaf september zijn de nieuwe collecties weer up-to-date.

MENRAD NEDERLAND B.V.
VAN NELLEWEG 1 (KOFFIE 2130)
NL – 3044 BC ROTTERDAM

TEL.:+31 10 3160580
FAX:N.V.T.
MAIL:VERKOOP@MENRAD.NL