Oogzorg mag ook leuk zijn

Oogdruppels, oogsprays en wellness producten waar u vrolijk en blij van wordt én die verzorging en comfort brengen voor uw ogen! Wie wil dat niet? Happy Eyes is hét dagelijkse shotje geluk voor uw ogen!

Oté heeft gekozen om de markt op een andere, positieve manier te benaderen… vanuit de boodschap ‘verwen je ogen!’. Om dit te ondersteunen is een vrolijk en opvallend concept ontwikkeld, met unieke verpakkingen. Happy Eyes is een totaalconcept binnen oogzorg, waarbij comfort voorop staat en waar u blij van wordt. Niet alleen mensen met specifieke klachten hebben baat bij deze producten, maar iedereen kan wel eens een verfrissing in of om het oog gebruiken.

VOOR IEDEREEN

Happy Eyes is voor iedereen… Teveel achter een scherm gezeten, intensief gesport of na een dagje op ‘t strand of in de sauna… iedereen kent wel die momenten dat uw ogen een beetje extra geluk en verzorging kunnen gebruiken. Daarom zijn deze producten geschikt voor de dagelijkse verzorging van uw ogen… voor iedereen! Happy Eyes heeft binnen haar communicatiestrategie gekozen om via verschillende lifestyles de consument te bereiken. Iedereen kan zich wel identificeren met een doelgroep en begrijpt waarom de producten ook zijn of haar ogen kunnen verrijken.

OOGDRUPPELS, OOGSPRAYS EN WELLNESS

De druppels en sprays zijn ongeconserveerd en bevatten hyaluronaat voor comfort of Provitamine B5 voor verfrissing. De druppels geven erg snel resultaat, waarbij de sprays vooral gericht zijn op het gebruiksgemak. Daarnaast bevat de Happy Eyes lijn aanvullende producten gericht op de zorg rond uw ogen; reinigende ooglid tissues, een oogmasker en oogpads.


ZONDER CONSERVERING EN VEILIG
Alle oogdruppels en oogsprays van Happy Eyes zijn conserveringsmiddelvrij. Dankzij het gepatenteerde filtersysteem blijft de inhoud tijdens en na gebruik steriel, zonder toevoeging van een conserverend bestanddeel. De unieke koker-verpakking heeft een aantrekkelijke en speelse uitstraling en is speciaal ontwikkeld om de flesjes te beschermen en daarmee hygiënisch en schoon te houden. Ook bevat de koker een spiegeltje voor extra gebruiksgemak voor onderweg. Wanneer u de koker nog wilt gebruiken, maar de oogdruppel of oogspray aan vernieuwing toe is, kunt u ook kiezen voor de kartonnen refill verpakking.

INTERESSE GEWEKT?
Kijk op: www.happyeyes.com
Of neem contact op met Oté Optics:
E. happyeyes@ote.nl / T. 0413 26 31 03