De beste connectiviteit met Phonak Paradise

Niets klinkt als het geluid van Paradise

Phonak Paradise is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV.

In nog geen 2 jaar tijd heeft Phonak dusdanig grote stappen gezet in connectiviteit dat het daarin nu voorop loopt. Het complete palet aan opties in Phonak Paradise voor u op rij:

  • Verbind direct met miljarden apparaten (iOS & Android etc) dankzij de universele bluetooth connectiviteit voor mobiel bellen (Made For All), nog altijd uniek in de branche.
  • Ook uniek is dat nu twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen zijn. Zoals een smartphone en tablet, of twee mobiele telefoons, of een mobiele telefoon en de navigatie in de auto etc. Uw cliënt wisselt snel tussen deze apparaten zonder extra handelingen zoals hij/zij dat vroeger ook moeiteloos kon.
  • Bel handsfree via de hoortoestellen zelf: accepteer het inkomende gesprek op het hoortoestel zelf en de hoortoestelmicrofoons vangen ook de stem op.
  • Door de Tap Control is een dubbel tikje op de oorschelp genoeg om een inkomend telefoongesprek te accepteren, muziek te pauzeren of spraakassistent (Siri, Google Assist) te starten. De bewegingsensor maakt dit mogelijk.
  • Caller ID: Hoor wie er belt door de gesproken aankondiging in de Paradise hoortoestellen zodat uw cliënt een inkomend gesprek kan weigeren indien gewenst.
  • De classificatie van het audiosignaal bij het streamen van de TV of muziek geeft de beste hoorbeleving. Spraak en muziek hebben iedereen hun eigen streamingprogramma dat AutoSense OS 4.0 zelf activeert.
  • Geniet moeiteloos van de TV met de direct streaming naar beide oren met de TV-Connector. Door de bedrijfseigen AirStream techniek is geen Bluetooth verbinding nodig zodat er meer apparaten kunnen samenwerken met Phonak Paradise.
  • Regel de balans tussen streaminggeluid (bv de TV) en de omgeving (bv een partner) in de myPhonak app.
  • Door de universele connectiviteit heeft iedere cliënt toegang tot remote support. Bijstellen op afstand is zeer eenvoudig via de myPhonak app.
  • En last but not least, met RogerDirect hoeft u niet langer een schoentje of halslus te gebruiken om de Roger microfoon draadloos met het hoortoestel te verbinden.

Hoor goed, voel je goed
Hoortoestellen zijn meer dan het versterken van geluid, goede hoortoestellen dragen bij aan het fysieke, sociaal-emotionele en mentale welzijn, een prima investering dus!

Kijk voor meer informatie op www.phonakpro.nl/audeoparadise