Maximale prestaties met de Starkey updates!

Firmware update Starkey Livio Series (+ AI/Edge AI) Hoortoestellen
Met deze update wordt o.a. de connectiviteit verder verbeterd (19 speciale updates hiervoor) en ‘Hoorzorg waar u ook bent’ uitgebreid met de mogelijkheid de toestellen ook via een Live videosessie op afstand te programmeren. Wij adviseren u daarom om altijd even te controleren of de firmware ‘up-to-date’ is om zo uw klant de beste ervaring te geven.

Thrive app update Voor IOS en Android
De Thrive app werkt naadloos samen met de Livio Series zodat uw klant de hoortoestellen volledig de baas is.
Meerdere aanpassingen zijn gerealiseerd in de nieuwe Thrive app waardoor deze weer merkbaar verbeterd is. Zo is er een nieuw ontworpen startscherm waardoor de gebruiker nog gemakkelijker en intuïtiever navigeert en de belangrijkste functies bedient.

‘Intellivoice’ is ontworpen voor verder verbeterd spraakverstaan voor klanten met een gehoorverlies van meer dan 50dB. Her werkt feilloos samen met de smartphone van uw klant. Met ‘Vind mijn telefoon’ kan de eigen smartphone van de gebruiker d.m.v. de spraakassistent eenvoudig worden gelokaliseerd. Een leuke en handige functie.

Inspire X 2020.1 Programmeersoftware Update
Dagelijks ontvangt Starkey feedback van hoorprofessionals uit de hele wereld voor onze Inspire Programmeer software. Ook deze keer zijn meerdere gewenste verbeteringen geïmplementeerd zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Met deze update zijn vele nieuwe functies voor de Livio hoortoestel Series beschikbaar

Nieuw in deze versie 2020.1 zijn o.a.:

Auto Real Measurement (REM Target Match)
REM Target Match is een functie voor het verifiëren van hoortoestelaanpassingen met Real Ear metingen en de Inspire X-software. REM Target Match biedt een gestroomlijnd proces voor het automatisch matchen van doelversterking met REM metingen voor een nauwkeurigere en efficiëntere aanpas ervaring. Compatibel met Otometric Aurical Freefit, MedRx Avant REM Speech+ en Inventis Maestro Trumpet (vanaf 1 oktober 2020).

Multiflex Tinnitus Pro
Biedt de volgende generatie tinnitus-geluidstherapie voor Edge AI-hoortoestellen door professionals in staat te stellen geluidsprikkels aan te passen om de unieke tinnitus van elke patiënt te helpen beheersen. Nog grotere tinnitus verlichting voor uw klant dus waarbij u drie mogelijkheden heeft: instelling op basis van het audiogram, de 2cc Coupler Output of de Real Ear Response. Alleen beschikbaar voor Livio Edge AI.

Hoorzorg waar u ook bent (Hearing Care Anyware)
Naast Starkey’s Ticket Management systeem (A-synchroon) nu ook beschikbaar door middel van een Online Live verbinding met de klant (Synchroon). Beide methoden kunnen naast elkaar worden gebruikt.

Meer informatie? Bel of mail ons dan even!

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl