Webinar Audiologie met gastspreker Erik Knipscheer

Aankomende donderdag is het al weer tijd voor het tweede audiologie webinar. De aanmeldingen stromen inmiddels binnen en we kunnen ook de gastspreker bekend maken. Omdat het de vorige keer een succes was hebben we besloten om wederom Erik Knipscheer uit te nodigen voor ons webinar. Uiteraard is de inhoud deze keer anders. We gaan verder in op onderwerpen die we de vorige keer hebben besproken, maar ook aan de slag met nieuwe thema’s. Natuurlijk zijn we ook weer benieuwd naar uw mening. Daarom geven wij tijdens het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen en kunt u meedoen met onze polls.

Gedurende dit webinar zullen wij de volgende onderwerpen bespreken:

  • Covid-19 en consumentengedrag
  • Vergoeding basiszorg in de toekomst
  • Kostenverlaging en inkoop
  • Traffic generatie door online activiteiten

Voor deze editie willen we de deelnemers de gelegenheid geven om vooraf een vraag in te sturen voor dit webinar. Dus bent u audicien en heeft u een vraag over het vorige webinar, inkoopprijzen of het genereren van traffic naar uw winkel. Laat het ons dan weten. Afhankelijk van het aantal vragen zullen wij deze dan behandelen in het webinar. Tijdens het webinar zelf kunnen deelnemers ook vragen stellen.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor het Webinar? Aanmelden kan nog steeds online. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor dit webinar. Het webinar zal plaatsvinden op 24 september van 12.00 tot 12.45 uur.

Klik hier om u aan te melden.