Libelle special ‘Lief voor je ogen’

Het Oogfonds en de Oogvereniging slaan alarm voor het behoud van zicht. Zij zien een toename van het aantal mensen in Nederland met ernstig zichtverlies en pleiten voor vroege diagnose van oogaandoeningen om zo het risico op slechtziendheid te verminderen.

Libelle special ‘Lief voor je ogen’

Om dit kracht bij te zetten hebben zij samen met Libelle een bijlage gemaakt over ogen;

Lief voor je ogen’. Deze bijlage is als insert in de reguliere Libelle (41) meegenomen die 15 september is verschenen voor abonnees en de losse verkoop.

Samenwerking Oogfonds & CooperVision Specialty EyeCare

In het verlengde van de samenwerking van CooperVision Specialty Eyecare met het Oogfonds ondersteunen zij dit mooie initiatief van deze bijlage waarin ook een advertentie van hun is opgenomen.

Er kan immers niet genoeg aandacht gegeven worden aan het belang van goede oogzorg en het doen van een regelmatige oogcheck. Vandaar dat zij deze belangrijke boodschap graag helpen verspreiden via een extra doordruk van deze bijlage met een speciale omslag die zij aanbieden aan oogzorgspecialisten en orthoptisten.

Graag bieden zij u een display met 50 Libelle bijlages aan. Leuk voor de leestafel of elders in de winkel om gratis aan te bieden aan uw klanten.

Wilt u deze ontvangen, stuur dan een mail naar yvandenberg@coopervisionsec.com met het gewenste aantal.