mark’ennovy upgrade haar silicone hydrogel maandlens portfolio

De contactlenswereld ontwikkelt zich in rap tempo waarbij vooral zachte contactlenzen zich steeds meer richten op de oculaire gezondheid en comfort. Als fabrikant wil mark’ennovy hier niet op achterblijven, maar zich juist richten op de behoeften van dragers en de ontwikkeling van lenzen in de markt.

Daarom heeft mark’ennovy besloten om twee belangrijke verbeteringen aan te brengen in ons portfolio. De eerste is om alle maandelijkse en wekelijkse moulded lenzen te upgraden naar silicone hydrogel materiaal en ons methafilcon-productassortiment geleidelijk af te bouwen. De tweede verbetering is het toevoegen van een Klasse 1 UV-filter en blauwe handlingstint aan onze populaire Saphir RX lens.

Beide upgrades zijn het resultaat van de feedback van aanpassers en onze inspanningen om van mark’ennovy een totaal partner te maken voor u en uw consumenten door op het gebied van silicone hydrogel een compleet assortiment aan te bieden.

Daarom willen we u erop wijzen dat ons moulded methafilcon-portfolio (Xtensa, Jade en Seven), geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, naar verwachting tot 30 juni 2021 bestelbaar zal zijn. De private label versies zullen geleidelijk worden afgebouwd tot aan het einde van dit jaar. Paslenzen voor de methafilcon producten zullen bestelbaar zijn tot 30 april 2021.

Xtensa Rx, dat wordt geproduceerd in Madrid, zal in een uitgebreidere reeks geometrieën en parameters leverbaar worden om zo eventuele consumenten te kunnen blijven helpen.

Hieronder vindt u een handig overzicht van de belangrijkste data met betrekking tot de door ons voorgestelde product upgrades. Ook kunt u de productbladen die in meer detail alle kenmerken en voordelen van zowel Xtensa SiHy als Saphir RX met UV-filter hier downloaden.

mark’ennovy’s ongeëvenaarde combinatie van materialen, geometrieën en parameters biedt u en uw consumenten een uitgebreid assortiment zachte contactlenzen voor het unieke karakter van elk oog.

Als u vragen heeft over onze upgrade kalender of meer productinformatie wenst kunt u direct contact opnemen met uw accountmanager of met onze customer service op: Tel NL: 0800 023 2029 / Tel BE: 0800 799 18 of op klantenservice@markennovy.com.