Cébé voegt nieuwe kleuren toe aan de beschermende én trendy LIGHT JUNIOR-collectie

De ogen van baby’s en jonge kinderen hebben jaren nodig om zich te ontwikkelen en zijn extra gevoelig voor intens licht. De gevaarlijkste zonnestralen voor het netvlies zijn UV-straling en schadelijk blauw licht. Omdat jonge kinderen graag buiten zijn, lopen onbeschermde ogen het risico beschadigd te raken. De LIGHT JUNIOR-collectie van Cébé biedt niet alleen bescherming voor de ogen van kinderen, maar zorgt er ook voor dat kinderen er trendy uitzien dankzij de nieuwe kleurencombinaties die aan de collectie zijn toegevoegd.

In de afgelopen jaren zijn we ons veel meer bewust geworden van de schadelijke effecten van blauw licht op de ogen, vooral bij jonge kinderen. Blauw licht, ook wel High-Energy Visible (HEV) licht genoemd, is een zichtbare component van licht. Het is opgedeeld in twee delen: blauwviolet licht en turkooisblauw licht. Van blauwviolet licht is bekend dat het vijftien keer schadelijker is voor het netvlies dan andere kleuren in het spectrum en dat het laesies in netvliescellen en ook cataracten en ouderdom gerelateerde maculaire degeneratie (AMD) kan veroorzaken. Turkooisblauw licht is juist gunstig is voor het organisme. Het beïnvloedt de cycli van slapen/wakker zijn en het geheugen.

Bescherm de ogen van kinderen met een Cébé-zonnebril

De zonnebrillen van Cébé, waarbij gebruik is gemaakt van de Blue Light Lens-technologie van Cébé, blinken uit in het voorkomen van vermoeidheid van de ogen en schade aan het gezichtsvermogen bij kinderen. De glazen filteren tot 94% van schadelijk blauw licht (een percentage blauw licht is nodig om de kleur blauw te onderscheiden) terwijl ze 100% UV-bescherming bieden. Daarnaast verbeteren ze de gezichtsscherpte en zorgen ze voor een betere kleurwaarneming. De zonnebrillen zijn gemaakt van polycarbonaat, zijn licht van gewicht en zorgen voor een maximale slagvastheid. Kortom, de perfecte combinatie voor kinderen om te genieten van hun buitenactiviteiten.

De collectie

 ALEA en MIO: Deze modellen zijn de must-haves van het seizoen 2021 voor kleinste meisjes en jongens. Het zijn trendy vormen, gemaakt van ultraflexibel en ultra duurzaam materiaal. De zonnebrillen bieden 100% UV-bescherming en bescherming tegen blauw licht. De modellen ALEA en MIO zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

FLORA en ORESTE: Met deze modellen kunnen kinderen van 3 tot 5 jaar hun avonturen in stijl overwinnen. De monturen zijn ultraflexibel en ultra duurzaam en beschikken over zeer beschermende glazen.

Vanaf het voorjaar worden er nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, waardoor het aantal kleurstellingen van FLORA en ORESTE beschikbaar zullen zijn in acht kleurencombinaties en ALEA en MIO in negen kleurencombinaties.

Actie Pakket Cébé Junior

Bobo’s heeft een ideaal pakket samengesteld aan Cébé Junior zonnebrillen met een mooie korting op een openingsorder en korting op de eerste vervolgorder. Er is ook gedacht aan een Junior Display om dit op de juiste manier te presenteren in uw optiekzaak.

Vraag naar de inkoopactie van het Cébé Junior Pakket:

 Bobo’s Eyewear

Tel. +31 (0)73 6901777

info@bobos.nl

www.bobos.nl

 

Accountmanager Henk Huigens

Tel. +31 (0)6 14862728