Meer dan schoon: Bausch + Lomb introduceert ReNu® Advanced

Meer dan schoon: Bausch + Lomb introduceert ReNu® Advanced

ReNu® Advanced is alles in één: een drievoudig desinfectiesysteem, geavanceerde, dubbele reiniging en twintig uur optimale bevochtiging. In een tijd waarin hygiëne nog nooit zo belangrijk was biedt ReNu® Advanced de betrouwbare oplossing. Niet alleen de zekerheid van de best mogelijke desinfectie maar daar bovenop ook nog de hele dag comfort.

Drievoudig desinfectiesysteem

Als enige multi-purpose solution heeft ReNu® Advanced een drievoudig desinfectiesysteem. Dit systeem doodt binnen vier uur 99,9% van de aanwezige microben, maar door de lage concentratie van de gebruikte stoffen is de vloeistof zacht voor de ogen. Door de unieke samenstelling biedt ReNu ® Advanced de effectiviteit van een peroxide met het gemak van een multi-purpose vloeistof.

Geavanceerde reiniging

Twee oppervlakte-actieve stoffen werken samen om ophopingen van traanfilmresten en eiwitaanslag effectief te verwijderen en aanslagvorming op de lenzen te voorkomen. Poloxamine 1107 en Poloxamer 181 doen dit op een uiterst zachte wijze die direct comfort verhogend werkt. Ideaal voor lensdragers die snel last hebben van bevuilde contactlenzen. 93% van de contactlensdragers, die ReNu Advanced gedurende zeven dagen hebben getest, geeft aan dat de lenzen blijvend schoon aanvoelen.

Twintig uur bevochtiging

De oppervlakte-actieve stoffen zorgen er tevens voor dat de contactlenzen de hele dag comfort bieden. Poloxamer 181 wordt tot twintig uur contactlens dragen op de lens vastgehouden. De werking van de contactlensvloeistof is daardoor, zelfs bij beeldschermwerk, langdurig effectief. Gebruikers van ReNu® Advanced geven aan dat bij het werken met computers, laptops en mobiele telefoons de lenzen de hele dag comfortabel zicht geven (90%), de hele dag vochtig blijven (89%) en uitdroging voorkomen wordt (87%).

Een dag lang comfort

ReNu® Advanced is een geheel nieuwe, innovatieve contactlensvloeistof die niet alleen geschikt is om lenzen te spoelen, schoon te maken en te bewaren maar ook optimaal desinfecteert én zorgt voor langdurige bevochtiging. ReNu Advanced is speciaal ontwikkeld voor contactlensdragers die op zoek zijn naar optimale desinfectie maar daarbij wel de hele dag comfort willen blijven ervaren.