Uitgesteld: Leverancierseditie webinar samen de juiste koers varen.

Update 28 januari 2021:

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus en de nieuwe maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten om het webinar ‘Samen de juiste koers varen de leverancierseditie’ te verplaatsen. Het webinar zal worden gehouden op 2 februari 2021.

Iedereen die zich heeft ingeschreven zal ook op de nieuwe datum toegang hebben tot het webinar. Het is niet nodig om uzelf opnieuw aan te melden of af te melden. Het webinar kan na afloop worden teruggekeken.

Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via marcom@optitrade.nl.

 

 

Wij nodigen álle leveranciers van Optitrade van harte uit voor een speciale webinar-editie op dinsdag 15 december a.s.

Speciaal, omdat we hierin de resultaten van ons klantonderzoek gaan bespreken. In het klantenonderzoek -dat we ontwikkelden met onderzoeksbureau Q&A- vroegen wij onze klanten naar hun oordeel over ons huidige serviceaanbod en de kwaliteit daarvan en hun mening over het imago van Optitrade.

Op basis van de antwoorden hebben we een analyse gemaakt en een toekomstplan geschetst. Dit willen we graag met u bespreken. Samen met onze opticiens, audiciens en leveranciers willen wij de koers bepalen die nodig is om de zelfstandige markt te versterken. Want dat blijft ons doel. De resultaten van de enquête helpen ons bij het inzichtelijk maken van wat de opticiens en audiciens daarbij nodig hebben. Kortom: met welke services wij de zelfstandige opticiens en audiciens de meeste wind in de zeilen kunnen geven.

Gastspreker

Tijdens dit webinar sluit een interessante gastspreker aan: Jos Voss, die bij Rabobank werkzaam is als Sectorspecialist Retail & Groothandel. Hij deelt met ons zijn visie op de optiek- en audiologiebranche en vertelt hoe de kracht van samenwerken de positie van de zelfstandigen in de markt kan versterken.

Recentelijk schreef Jos Voss samen met Olaf Zwijnenburg het artikel ‘Waarom winkels waarde hebben’. Hierin gaan zij onder meer in op de kansen voor kleine retailers. Bijzonder lezenswaardig!

U kunt het HIER inzien.

Programma:

  • Het webinar staat onder leiding van Jan Weber en start om 12.00 uur.
  • Pim Foster zal de achtergrond en belangrijkste resultaten van het onderzoek bespreken.
  • Daarna zullen Bas Huismans en Olaf Schuurmans aangeven op welke manier we gaan samenwerken met de leveranciers in de optiek en audiologie om onze klanten nog meer wind in de zeilen te geven.
  • Vervolgens zal Jan Weber de algemene strategie van Optitrade verder toelichten.
  • De lunchsessie zal worden afgesloten door Jos Voss van de Rabobank.