Moeiteloos horen. Deze keer doet Starkey het helemaal anders!

Starkey borduurt voort op de zeer succesvolle Livio AI reeks maar doet het deze keer toch helemaal anders. Big data onderzoek is gebruikt om inzichtelijk te maken waar de werkelijke behoefte van de klant ligt. Eenvoud blijkt de sleutel tot succes en Evolv AI dé oplossing.

Het is zover: Evolv AI is beschikbaar in de Benelux-markt. De opvolger van Livio AI borduurt voort op zijn veel verkochte voorganger met één belangrijk verschil: bij de ontwikkeling is er gekeken naar het wereldwijde gedrag van hoortoesteldragers van eerdere generaties.

Starkey weet als geen ander wat de impact van gehoorverlies op het dagelijks leven van mensen betekent. Maar men weet inmiddels ook hoe gebruikers het liefst omgaan met hun hoortoestellen. Want uit uitgebreide analyses van Starkey’s eigen big-data verzameling weet men dat gebruikers de voorkeur geven aan een ongecompliceerde ervaring.

Opties zijn belangrijk maar het dagelijks gebruik moet heel eenvoudig zijn. Zo verwachten gebruikers dat techniek integreert in het dagelijks leven maar gelijktijdig op de achtergrond aanwezig is. Moeiteloos horen is daarom hét buzzwoord van 2022.

Moeiteloos horen betekent ‘altijd aan, altijd automatisch’

Evolv AI werkt volgens het zogenaamde “altijd aan” principe en anticipeert volledig automatisch op de verwachting van de gebruiker, zonder dat de gebruiker continu bezig is met allemaal bewuste handelingen.

55 miljoen automatische aanpassingen per uur garanderen een moeiteloze en zeer natuurlijke hoorervaring. Evolv AI is dan ook de ultieme samensmelting van alles wat een hedendaagse hoortoesteldrager verwacht: zeer hoogwaardig geluid, gepersonaliseerde instellingen, maximale connectiviteit, smart health features en als oplaadbare versies voldoende energie voor de hele dag. Gecombineerd met de slimme gezondheidsfuncties bieden de hoortoestellen een holistische oplossing voor het algehele welzijn van de drager.

Moeiteloos verbinden

Starkey Evolv AI is een intelligent hoortoestel met de Smartphone als middelpunt van apps, functies en services. Deze koppelt het hoortoestel aan het smart hearing netwerk en verbindt de hoortoestelgebruiker naadloos met de wereld. Verbeterde connectiviteit zorgt ervoor dat de hoortoestellen sneller en makkelijker verbinden. In combinatie met de Thrive Care App blijft men tevens verbonden met naasten, mantelzorgers of zelfs professionele zorgverleners. Evolv AI is daarmee een extra hulpmiddel in de zorgverlening en kan net even dat extra beetje gemoedsrust geven.

Moeiteloos selecteren

Evolv AI wordt geleverd in een serie van 11, stijlvolle modellen: vijf voor In Het Oor en zes erachter, elk te kiezen in moderne of natuurlijke kleuren. En ook voor gebruikers met eenzijdig gehoorverlies zijn er uiteraard oplossingen binnen de Evolv AI productlijn.

Webinar Evolv AI gemist? Bekijk hem On Demand achteraf en verdien vijf StAr punten!

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie!

Op maandag 4 april maakte Starkey vele audiciens en audiologen bekend met het volledige Starkey Evolv AI assortiment. De Webinar bestaat uit drie pijlers:

(1) Moeiteloos Horen
(o.a. Starkey Sound, Core Audio, Voice AI Deep Neural Network, REM Target Match, bedieningsopties)

(2) Moeiteloos selecteren
(o.a. introductie CIC + Bluetooth met antenne in trekkoordje, Power BTE met Bluetooth en sensoren, afdruktips, Intelligente Assistent)

(3) Moeiteloos verbinden
(o.a. compatibel smartphones, 2-weg audio, Welzijn scores, TeleHear, verbeteringen valalarmering).

U bent van harte welkom het Evolv AI Webinar On Demand terug te kijken, klik hier. Vergeet niet uw StAr registratie te vermelden, u krijgt dan automatisch vijf StAr punten bijgeschreven.

 

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl