Mogelijke samenwerking Optitrade Retailgroep en Maui Jim

De optiekmarkt is volop in beweging, waardoor de centralisatie en integratie van winkels enorm is toegenomen. We zien nieuwe ketens én nieuwe toetreders die zich focussen op de bovenkant van de markt, met als gevolg dringen en vérdringen.

Het is daarom steeds belangrijker om de juiste partners te selecteren, zodat u: zich kunt onderscheiden, de beste service kunt verlenen én krijgen en tot slot om langdurige klantrelaties aan te gaan en te behouden. Op die manier kunt u zich succesvol en veilig op de toekomst richten.

Een heel mooi voorbeeld hiervan is de mogelijke samenwerking tussen Optitrade Retailgroep en Maui Jim. Indien er voldoende opticiens interesse hebben in Maui Jim, willen zij zich graag committeren en Optitrade leverancier worden.

Alle informatie over dit fantastisch mooie zonnebrillenmerk vindt u in deze folder. Als het goed is heeft u het samenwerkingsvoorstel en de introductieactie ondertussen per post van ons ontvangen.

Indien u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken door het deelnameformulier in te vullen en zo spoedig mogelijk te retourneren. Zo kunt u dit voorjaar nog starten en profiteren!

Meer informatie

Optitrade Retailgroep: Elisabeth Weiland-Pap (Field Sales Manager), T. +31 (0)6 82 31 60 04,
E. e.weilandpap@optitrade.nl.

Maui Jim: Carlo van Delft (Sales Agent), T. +31 (0)6 53 85 33 93, E. cvandelft@mauijim.com.