De minimalistische collectie van Morel Jean Nouvel, maakt haar vijfde seizoenscomeback.

De MOREL par Jean Nouvel samenwerking keert terug voor een vijfde editie om architectuur en brillen te verenigen. Deze twee schijnbaar verre werelden, maar niettemin onlosmakelijk verbonden door hun esthetiek en technieken, worden tentoongesteld door middel van uitzonderlijke creaties.

Naar het beeld van Jean Nouvel en zijn kunst onthult dit nieuwe seizoen gestroomlijnde architectonische lijnen in een fascinerende esthetische eenvoud. Het 90045C “rim-to-rim” model is volledig gemaakt van acetaat en heeft twee ingenestelde gekleurde cirkels binnen een transparante structuur: een opmerkelijk technisch hoogstandje dat het ontwerp benadrukt

Titanium wordt geëerd in de nieuwe releases met het 90007C model.

Een bicolour werkt in perfecte harmonie met het meesterlijke minimalisme van de rest van het montuur; gekleurde cirkels versmelten met de radicale lijn die door de voorkant loopt. Unisex en universeel, ze zijn er in ronde of pantos vormen en passen zich aan alle stijlen aan.

De MOREL par Jean Nouvel collectie, een perfecte samensmelting van architectuur en brillen, kent succes in het Louvre Abu Dhabi. Jean Nouvel ontwierp zelf dit uitzonderlijke gebouw in 2017, waar de zonnemodellen van de collectie beschikbaar zijn voor het publiek.