OLC-Friederichs gaat een nieuwe generatie in – Terugblik NCC

Het was niet te missen: “Jouw kleinste bijzaak! Contactlenzen – Optitrade regelt de levering van elk type lens in jouw winkel, de abonnementen, de betalingen en het voorraadbeheer.”
Tijdens dit contactlenscongres is de nieuwe directeur van het OLC-Friederichs voorgesteld. Jeroen Hellemans. Hij is de uitdaging aangegaan om de operationele zaken weer vlot te laten verlopen volgens zijn motto: “Voorkomen is beter dan genezen”.  

Met de aanstelling van Jeroen Hellemans als nieuw directeur streeft het Logistiek Centrum naar verdere optimalisatie van de processen binnen OLC-Friederichs. Zelfs voor wat lijkt op de kleinste bijzaak, zoals het transport van lenzen, wordt bij hen de grootste zorg en aandacht besteed. Jeroen heeft veel ervaring in de logistiek en wil graag alles leren over de optiek. Hij kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten. Maak direct een afspraak met hem via: j.hellemans@olc.nl 

Tijdens dit event presenteerde we ook het Private Label Optiview. De nieuwe prijslijst en nieuwe producten voor een compleet aanbod!  

“Als zelfstandige is het vaak niet haalbaar om een eigen private label op te zetten. Door onze krachten te bundelen, kun je als ondernemer toch profiteren van dit voordeel. Optiview biedt een volledige lijn kwaliteitsproducten die exclusief verkrijgbaar zijn bij zelfstandige opticiens die zijn aangesloten bij Optitrade. Bovendien worden de hoogwaardige lenzen van Optiview aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.”  

Log in via Optitrade Online en ontdek de nieuwe prijslijst bij “Inkoopcatalogus 2024”.

Voor de ondernemers betekent dit: 

  • Eén compleet assortiment onder één naam
  • Exclusief voor ondernemers die zijn aangesloten bij Optitrade
  • Eén portaal waar alles te bestellen is: Optitrade Online
  • Scherpere prijzen, wat meer marge betekent
  • Storelocator

Wij nemen alle randzaken voor je uit handen. Bedenk het en Optitrade kan de bijzaak voor je regelen, zodat jij je als ondernemer kunt richten op de hoofdzaken.  

Voor meer info: 

Tel. +31 (0)30 634 31 32 | www.optitrade.nl