Valdetectie en alarmering is een levensreddende functie!

Zoals u weet zijn hoortoestellen perfect strategisch gepositioneerd om uiterst nauwkeurige metingen te verrichten, een cruciale factor gezien de toenemende incidentie van valongevallen bij ouderen.

Het toevoegen van de geavanceerde Evolv AI-serie aan de ZN-database betekent niet alleen een uitzonderlijke geluidskwaliteit voor uw klanten, maar ook een verhoogde gemoedsrust. Met behulp van geavanceerde sensoren registreert Evolv AI uiterst nauwkeurig of een gebruiker een valincident ervaart. Extra hulpmiddelen op dit gebied zijn dus overbodig, aangezien het systeem volautomatisch werkt.

De statistieken van ouderen die vallen zijn verontrustend en daarom is het van onschatbare waarde dat valdetectie nu voor iedere klant toegankelijk is. Ter illustratie: in de afgelopen 10 jaar zijn er 11 procent meer valincidenten bij 65-plussers geweest, met dagelijks gemiddeld 14 keer een dodelijke afloop. Dit onderstreept het cruciale belang van effectieve valdetectietechnologie.

 

Hoe het werkt?

Starkey Evolv AI-hoortoestellen zijn naadloos gekoppeld aan de smartphone van de gebruiker. Bij detectie van een val worden (vooraf geselecteerde) contactpersonen automatisch geïnformeerd. Mocht er geen sprake zijn van letsel, dan kan de drager van het hoortoestel zelf het alarm annuleren.

 

Het speciale digitale EarLine Evolv AI Magazine informeert u over nog véél meer features van Starkey Evolv AI. Nú beschikbaar in de markt van de zorgverzekeraars.

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22
www.kindhoren.com
www.starkey.nl