Nieuwe designrichtingen en Parijse erfgoed in de voorjaar/zomer collectie van ELLE

ELLE staat symbool voor de levensvreugde van dynamisch Parijs. De authentieke en elegante stijl spreekt vrije en gepassioneerde geesten aan; vrouwen die hun vleugels graag uitslaan en op zoek gaan naar de absolute vrijheid en spannende stijlen en belevingen. ELLE-eyewear perfectioneert elke look met eigentijdse fashionstatements die alom waardering oogsten.

De nieuwe ELLE-brillen dragen het Parijse erfgoed van het merk uit en gaan nieuwe designrichtingen in. De sensualiteit en beweging van glanzende metalen en kunststoffen keren terug in verrukkelijke vrouwelijke vormen die zelfvertrouwen en eigentijdsheid uitstralen.

EL13468 – metaal Dit opvallende metallic montuur uit de laatste ELLE-collectie heeft een iets katachtige vorm en een trendy sleutelgatbrug. De zeer dunne, gepolijste veren gaan over in het moderne matte voorstuk met decoratieve hoekstukjes, wat voor een elegante nuance zorgt. Dit aantrekkelijke model komt in de donkere kleurschakeringen bruin, lichtgrijs en roze, en in klassiek zwart met goud – een chique accessoire voor elke dag.

EL13469 – metaal Maak uw stijl extra elegant met deze vrouwelijke look uit de ELLE-collectie! De ronde vorm is helemaal in de mode. Het metallic voorstuk en de veren met filigreinwerk staan garant voor optimaal draagcomfort. In het oog vallende elementen zijn de handbeschilderde kleurige accenten op de randen en de opvallende pootjes. Dit schitterende model komt in een breed scala van trendy kleureninterpretaties zoals zwart, bruin, roze en zilver.

EL13470 – TR90 & metaal De rechthoekige vorm heeft een frisse gewaagdheid die duidelijk onderdeel is van het Parijse prestige van het merk. De combinatie van dun metaal en de lichtgewicht TR90 coating levert een effect van filigrein op, waardoor de bril licht oogt én draagt. Dit coole urban montuur is verkrijgbaar in de prachtige pasteltinten goud, grijs en rozenrood en in een helder, doorschijnend model.

 

Neem voor meer informatie contact op met:
Charmant Group Benelux – 0348-416646 – sales@charmantgroup.nl – www.charmant.com