Nieuwe Esprit monturen: maak jouw herfst look af met frisse kleuren en vormen

Esprit! Dat is het woord voor casual, comfortabele en hoogwaardige kleding en accessoires voor een verfijnde en authentieke styling. Met gedurfde kleuren en trendy patronen inspireert de mode van Esprit tot plezier en individualiteit.

 

Voor het nieuwe herfst/winterseizoen presenteert Esprit een aantrekkelijke reeks moderne brillen die elke zakelijke en vrijetijdslook zullen opvrolijken. Monturen van volledig metaal en gemengde materialen zijn verkrijgbaar in ingetogen en intense nieuwe tinten groen, blauw en roze en in klassieke tinten. Transparant of met een patroon, geometrische vormen, ingetogen details en superflexibele materialen zijn slechts enkele van de hoogtepunten van deze nieuwe lijn. De Ecollectie van Esprit, met duurzame brillen, presenteert vier nieuwe modellen die on trend zijn en perfect voor liefhebbers van verantwoorde mode.

Full Metal Mystique

ET33487 Vrouw

Met dit frisse en vrouwelijke Esprit-montuur zie je er heel elegant uit. De mooie volledig metalen rand heeft een subtiele cat-eye vorm. Matte en glanzende tinten van blauw, roze, zwart en havana perfectioneren de slanke lijnen, terwijl transparante oortips lichtheid toevoegen.

Kleuren
515 Roze
538 Zwart
543 Blauw
545 Havana

 

ET33488 Uniseks

Upgrade je stijl voor de volgende online meeting met deze moderne Esprit-bril. Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De geometrische voorkant in helder grijs, roze of goudkleurig metaal zorgt voor een aantrekkelijk accent. Voor extra individualiteit zijn de oortips uniek transparant.

 

Kleuren

505 Grijs

515 Roze

584 Goud

 

 Upmarket material mix

ET33490 Uniseks

Een rijke materiaalmix geeft dit uniseks Esprit model een levendige expressie die elke look doet opleven. De klassieke ronde vorm van het voorstuk valt op in cranberry of havana kleur, maar ook in puur groen of donkergrijs. Slanke metalen veren zijn afgewerkt met transparante oortips.

Kleuren

544 Cranberry

545 Havana

547 Groen

568 Donkergrijs

 

ET33492 Klein/Teenager

Dit gedurfde afgeronde Esprit-montuur staat perfect op smalle gezichten. Het model is gemaakt van super-flex materiaal dat zorgt voor langdurig draagcomfort. Verkrijgbaar in doorzichtig cranberry, blauw, grijs of bruin, en met unieke havana oortips, geeft deze bril definitie en accentueert de ogen.

 

Kleuren 505 Grijs

535 Bruin

543 Blauw

544 Cranberry

 

ET33493 Man

Dit mooie ronde montuur van Esprit, in verfijnde tinten blauw, bruin of grijs, straalt mannelijkheid uit. Een materiaalmix, met doorzichtig kunststof en metaal, markeert de voorkant. Voor algemeen comfort is deze eigentijdse bril gemaakt van super-flex materiaal.

Kleuren

505 Grijs

535 Bruin

543 Blauw

Mileuvriendelijke ecollection

Op zoek naar verantwoorde maar trendy brillen? Probeer dan een Ecollection model van Esprit. Deze lichte, duurzame monturen komen in een grote verscheidenheid van kleuren en moderne vormen passend bij jouw stijl. Ecollection brillen zijn gemaakt van bio-acetaat, een plantaardig materiaal bestaande uit katoen cellulose en biologisch afbreekbare organische weekmakers. Dit materiaal is op verantwoorde wijze verkregen en gecertificeerd door de internationale non-profit organisatie The Forest Stewardship Council. Deze monturen zijn geschikt voor polycarbonaatlenzen, kunnen standaard verglaasd worden en hebben een metalen kern voor eenvoudige afstelling.

ET33495 Vrouw

Klassiek en vrouwelijk, dit cat-eye model heeft een gradiënt voorkant die zachtjes overgaat in effen gekleurde veren in grijs, groenblauw, rood of bruin. Dit montuur loopt taps toe, waardoor het lichter aanvoelt en zowel van boven als van onderen een unieke hoekige uitstraling heeft.

 

Kleuren

505 Grijs

508 Teal

531 Rood

535 Bruin

 

ET33497 Klein/Teenager

Val op met dit nieuwe Esprit Ecollection montuur. Prachtige patronen van grijs, blauw, roze of havana trekken alle aandacht. De zachte afgeronde vorm van het voorstuk, ideaal voor kleine gezichten, voegt een vleugje hedendaagse stijl toe.

Kleuren

505 Grijs

515 Roze

543 Blauw

545 Havana

 

Voor meer informatie: CHARMANT Europe _ Lisette Veldhuis _ +31 (0)348-416646 _ lisette.veldhuis@charmant.eu _ www.charmant.com