Starkey Livio AI maakt voor u de weg vrij naar unieke nieuwe informatie en dienstverlening

De belangrijkste taak van een hoortoestel is geweldig horen en dat bieden de Starkey Livio AI’s ook. Maar waarom daarna stoppen? Alléén met Livio AI kunt u slechthorenden van alle leeftijden helpen hun algeheel welzijn proactief aan te pakken.
En méér!

Elk Livio AI (Artificial Intelligence) hoortoestel is voorzien van sensoren om onder meer beweging, activiteit en gebaren te herkennen. Hiermee wordt praktische informatie over de gezondheid samengesteld.

Gebruikers kunnen hun gezondheidsgegevens eenvoudig inzien en beheren via de Thrive app. Ze ontvangen dagelijks feedback over hun voortgang door hun Thrive Gezondheids Score te bekijken. Via de uitgebreide, gebruiksvriendelijke app kunnen gebruikers naast hun hartslag, ook hun mentale en fysieke activiteit monitoren.

Een dagelijkse wandeling van ten minste 30 minuten, kan de algehele fitheid aanzienlijk verbeteren en zelfs het risico op ernstige medische aandoeningen verminderen.

  • Houdt bij hoeveel stappen de gebruiker per dag zet
  • Monitort intensievere activiteit
  • Meet specifieke bewegingen om tot activiteit aan te sporen

Laat de hersenen ook van de hoortoestellen profiteren door het aantal dagelijkse gebruiksuren, de sociale interactie en actieve luistertijd te volgen.

  • Houdt elke dag bij hoe lang de gebruiker de hoortoestellen draagt
  • Meet de tijd die wordt besteed aan gesprekken en het streamen van audio
  • Monitort het hoortoestelgebruik in verschillende omgevingen zoals thuis, in restaurants, buiten of bij het luisteren van muziek

Thrive Gezondheids Score: de combinatie van de fysieke score en de mentale score geeft een goede indicatie van de algehele gezondheid.

 

Programmeren en aanpassen in een handomdraai

Door de automatische first fit procedure programmeert u Starkey Livio AI met slechts vier eenvoudige stappen.
Stakey Livio assisteert u daar vanzelfsprekend graag bij. Uw klant wordt met de Thrive™ app stapje voor stapje eenvoudig vertrouwd gemaakt met de gekozen features.

Daarnaast zijn er negen handige mini brochures (Sales Tools) ontwikkeld –  overzichtelijk gepresenteerd in een uitgifterekje – waarvan u er één of enkele kunt bespreken en aanbieden aan uw klant. Iedere mini brochure bevat informatie over één van de unieke extra Livio AI features, bijvoorbeeld “Gezond lichaam” of “Gezonde hersenen”.

De brochures bieden u overzichtelijke verkoopondersteuning in het geven van informatie over de diverse nieuwe Livio AI features! Vraag ernaar bij uw Accountmanager.

Download hier de Livio AI “Gezond lichaam” Sales Tool.

Download hier de Livio AI “Gezonde hersenen” Sales Tool.

Livio AI maakt onderdeel uit van een ecosysteem met producten die meer voordelen bieden dan alleen traditionele versterking. De Thrive™ app, is een gebruiksvriendelijke, veelzijdige app waarmee gebruikers hun gezondheid kunnen volgen, wijzigingen kunnen maken, programma’s kunnen opslaan en nog veel meer. Dit nieuwe ecosysteem omvat ook een reeks accessoires voor streaming via universele Bluetooth connectiviteit en programmeren op afstand (hoorzorg waar u ook bent).

Klik hier voor de Livio AI Professional brochure

Klik hier voor de Livio AI consumentenbrochure.

Klik hier voor een overzicht van beschikbaar winkelpromotie materiaal

 

Klik hier voor de Starkey Optitrade inkoopcondities Private markt (alleen voor leden)

Klik hier voor de speciale Optitrade Livio AI Packagedeal (alleen voor leden)