De eerder aangekondigde Lumity campagne met Jeroen Latijnhouwers is gestart!

Jeroen Latijnhouwers, bekend van radio en TV, is een tevreden drager van Lumity.  In deze nieuwsbrief ziet u meer van de campagne die tot 5 november overal in Nederland te zien is om leads te genereren voor u!

De advertentie
Hieronder ziet u de advertentie en rechts een lijst van alle nieuwssites waar het getoond wordt. Hiervoor werken we samen met DPG, het grootste mediahuis van Nederland. Omdat het getarget is op 50 plussers krijgen in principe alleen die personen de advertentie te zien. Dit zal zijn op mobiel en PC en staat los van het feit of men een abonnement heeft.

Landelijke nieuwssites
AD.nl
Nu.nl
Trouw.nl
Volkskrant.nl
Parool.nl

Regionale nieuwssites
Bndestem.nl
BD.nl (Brabants Dagblad)
ED.nl (Eindhoven)
Gelderlander.nl
PZC.nl (Zeeland)
destentor.nl (Oost-Nederland)
Tubantia.nl (Oost-Nederland)

 

De speciale actiepagina

De advertentie linkt naar een speciale actiepagina waar geïnteresseerden de Lumity brochure met link naar de store-locator kunnen aanvragen. Neem gerust eens een kijkje op:

BELANGRIJK: Het is niet toegestaan dat u zelf foto’s van Jeroen gaat gebruiken in uw eigen commerciële uitingen in kranten, website of social media etc. Recent is door ons een facebook bericht geplaatst, u kunt dit zonder toestemming delen op uw eigen kanaal.

Zoals Jeroen zelf ook al in zijn persoonlijke filmpje op ons online event met u deelde hopen wij dat u heel veel cliënten blij kunt maken met Phonak Lumity.

Heeft u vragen over deze campagne? Stuur uw vraag naar marketing@phonak.nl of bel 088-6008850.

Met vriendelijke groeten,
Uw Phonak marketing team