Vorige week is op de EUHA in Neurenberg het meest geavanceerde hoortoestel van dit moment gelanceerd.

Met Genesis AI maakt Starkey juist dié geluidskwaliteit toegankelijk die eerder onbereikbaar leek. De geluiden die je het gevoel geven dat je leeft: het zachte ruisen van de wind, fluisterende stemmen of een subtiele muzieknoot. Genesis AI brengt deze nuances tot leven en laat een magische wereld van geluid opengaan.

Technisch hoogstandje

Daar is maar liefst vijf jaar onderzoek, ontwikkeling, toewijding en vakmanschap aan voorafgegaan. In dit kleinste AHO/RIC model is elk onderdeel ontwikkeld aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke doorbraken. Genesis AI is daarmee de ultieme replica van ons natuurlijke gehoor. Met neurosound technologie bootst het de hersenschors van ons menselijk brein na en vult het snel en minutieus de gaten op die ontstaan als ons eigen gehoor hapert.

Genesis AI beschikt over processors die vier keer sneller zijn dan voorheen. Hoewel het toestel minder energie verbruikt, doet deze wel tien keer meer aan ‘processing’. Zo verwerkt de neuroprocessor automatisch elk uur tachtig miljoen aanpassingen.
Zonder twijfel kunnen we concluderen dat Starkey’s Genesis AI alle denkbare barrières doorbreekt in hoortechnologie.

Lees hier het speciale interactieve EarLine magazine

Aangenaam en robuust

Dat de technologie de verwachtingen overtreft, betekent beslist niet dat de gebruiker aan comfort of bestendigheid hoeft in te leveren. Genesis AI is ontworpen om te presteren op geluid, comfort en duurzaamheid. Het nieuwe, geometrisch design maakt het toestel onzichtbaar en zo licht dat je vergeet dat je het draagt. Ook het oplaadvermogen is verbeterd. Met Genesis AI beschikt de hoortoestel-drager over een oplaadbaar RIC-toestel met de langste gebruiksduur, maar liefst 51 uur.

Zo licht als het oogt, zo robuust is het toestel als het om een stootje gaat. Het hoortoestel is zo ontworpen dat het alles aan kan wat het leven te bieden heeft. En dus overleeft het toestel bijvoorbeeld ook een val en is het bestand tegen vocht. Sterker nog, Genesis AI is gekwalificeerd als IP68: beschermd tegen stof en (tot 1 meter) volledig waterproof.

Intuïtief en allround

Starkey heeft Genesis AI uitgerust met intuïtieve technologieën die naadloos aansluiten op de levensstijl van de gebruiker.

Van geavanceerde ruisonderdrukking tot automatische aanpassingen aan verschillende omgevingen. Daar hoort bijvoorbeeld ook het accuraat monitoren van de gezondheid en het welzijn bij. Dit hoortoestel past zich volledig aan zodat gebruikers altijd genieten van helder geluid, waar ze ook zijn. Ook als het gaat om connectiviteit is Genesis AI veelzijdig. Genesis AI biedt de perfecte balans tussen menselijke interactie en digitaal gemak.

Onbetwistbaar zet Starkey met Genesis AI een grootste stap voorwaarts in hoortechnologie. Opnieuw is alles uit de kast getrokken om de ‘joie de vivre’ van hoortoesteldragers te verhogen en ze volop te laten genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Goed horen klonk niet eerder zó goed.

Bent ú ook klaar voor écht iets nieuws?

Stuur dan een e-mail voor een afspraak met een van onze Accountmanagers. U kunt ook alvast de Genesis AI Productgids (NL) downloaden of door de nieuwe consumentenbrochure bladeren.

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22
www.kindhoren.com
www.starkey.nl