143 jarig Morel zet opnieuw een belangrijke stap

MOREL is een familiebedrijf dat in 1880 werd opgericht in de bakermat van de brillenindustrie in Frankrijk, in de Haut-Jura, en wordt momenteel geleid door de vierde generatie van de familie Morel. Al 140 jaar lang blijft hun passie voor brillen tot uiting komen in drie recent herontworpen collecties: MOREL, de belofte van comfort, M, de belofte van toegankelijkheid, en Marius MOREL, de belofte van authenticiteit.

Trouw aan haar eeuwenoude waarden hecht MOREL veel waarde aan het delen van haar passie voor innovatie en creatieve vrijheid in een duurzaam en verantwoord kader. Het bedrijf is toegewijd aan een langetermijnstrategie, in lijn met de belangrijkste uitdagingen van onze tijd, die tot doel heeft de milieueffecten en maatschappelijke impact van haar branche te verminderen.

De 143 jaar Franse brillenfabrikant zet opnieuw een belangrijke stap door zijn aanbod te vereenvoudigen tot 3 collecties elk met hun identiteit en target group. Optische- zonne- (allen gepolariseerd) en nieuw de geboorte van de leesbrillen van Morel officieel gelanceerd tijdens Silmo 2023.

Die zullen enkel te koop aangeboden worden bij de zelfstandige opticiens.