Starkey is héél erg trots op zóveel positieve waarderingen voor Starkey Genesis AI!

Nu de eerste Genesis AI aanpassingen zijn voltooid kunnen we gerust stellen dat audiciens zeer tevreden zijn. Sommigen noem het een feestje om aan te passen!

Daar zijn we vanzelfsprekend heel blij mee! Wilt u óók starten met Genesis AI? Kies dan één van de voordelige Genesis AI startpakketten met hoortoestellen en accessoires en ontvang uitgebreid marketingmateriaal voor een opvallende winkelpresentatie.

Waarom Genesis AI?

Het begon bij Starkey allemaal met een onconventionele visie: wat als we helemaal opnieuw beginnen? Wat als we al onze afdelingen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de hoortoestellen laten meedenken over hoe het perfecte hoortoestel moet werken en aan welke eisen het moet voldoen? Wat gebeurt er dan? Met die gedachte keerde Starkey terug naar de tekentafel en ontketende een tweede revolutie in de wereld van hoortoestellen.

Genesis AI belichaamt de kernprincipes van innovatie, comfort en prestaties en zet een nieuwe standaard voor de hele industrie. Precies daarom werken er wereldwijd zoveel audiciens graag met Starkey! U ook?!

Nieuwe dimensie in geluidsverwerking: Ear-Brain Technology

De geheel vernieuwde Neuro Processor is het kloppend hart van de Genesis AI-familie. Deze krachtige processor is sneller, efficiënter en veelzijdiger dan ooit tevoren en verwerkt nu 80 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen per uur. Door signalen te synthetiseren, vergelijkbaar met neurale vezels in onze hersenen die diverse informatie coderen, bereiken we optimale perceptuele resultaten.

Dit stelt onze hoortoestellen in staat zich sneller aan te passen aan een breder scala van luistersituaties dan ooit tevoren. Daarnaast kunnen dragers, dankzij een nieuw en gepatenteerd additief compressiesysteem, genieten van een  aanzienlijke vermindering van het ruisniveau. Zachte geluiden en spraak worden moeiteloos onderscheiden. Resultaat? Een aanzienlijk verminderde luisterinspanning en een hoortoestel dat precies lijkt te begrijpen wat er om ons heen gebeurt.

Kies één van de extra voordelige Genesis AI Startpakketten!

Wanneer u een keuze maakt uit één van de Genesis AI pakketten genereert u niet alléén een zeer goede marge. Want U ontvangt daarnaast – afhankelijk van het gekozen pakket – gratis chargers, een SnapFit Kit (fitting box), meerdere SnapFit 2.0 Receivers, Genesis AI RIC RT Demo toestellen en StarLink RIC RT Demo chargers.

We hebben speciaal voor u drie pakketten samengesteld gebaseerd op de inkoop van 4, 6 of 8 Genesis AI 24 toestellen: het StartersExplorer– en Professional pakket. En verder – voor een opvallende winkelpresentatie – natuurlijk een uitgebreid assortiment marketingmateriaal waaronder (vanaf het Explorer Pakket) de nieuwe en zeer fraaie Genesis AI Display Circle.

In de Pakketflyer (download hier) leest u er alles over.
Bel ons voor uw persoonlijke Pakketprijs!

Bent ú ook klaar voor écht iets nieuws?

Stuur dan een e-mail voor een afspraak met een van onze Accountmanagers. U kunt ook alvast de Genesis AI Productgids (NL) downloaden of door de nieuwe consumentenbrochure bladeren.

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22
www.kindhoren.com
www.starkey.nl