Nieuwe modellen van het merk MINAMOTO

Moderne monturen, geïnspireerd op rijke facetten van Japans vakmanschap en filmkunst.

Minamoto, het fascinerende en originele Japanse brillenmerk, heeft de optiekbranche versteld doen staan. Het woord Minamoto, dat “oorsprong” betekent in het Japans, weerspiegelt het Japanse erfgoed en de kwaliteit van het merk. Sabae, gelegen in de prefectuur Fukui, is de bakermat van de Japanse brillenindustrie en de oorsprong van hun verhaal. Een lange traditie van vakmanschap wordt hier in ere gehouden, van lakwerk tot het maken van washi papier en natuurlijk de vervaardiging brillen.

Ontwikkeld, ontworpen en gemaakt in Japan, is elk verfijnd Minamoto-montuur een eerbetoon aan Sabae’s vakmanschap en waardering voor geliefde, duurzame schatten. Voortbordurend op de Zenfilosofie van het minimalisme, zijn Minamotomonturen mooi in hun eenvoud. Elk model is vervaardigd uit hoogwaardig Japans titanium en voorzien van bijzondere gravures, zoals de
Minamoto-Kanji. Om het creatieproces compleet te maken, worden deze meesterwerken gepresenteerd in unieke etuis, handgemaakt van washi-papier, eveneens in Fukui vervaardigd.

Lees hier het hele bericht. 

Meer informatie: 

Charmant
Tel: +31 348 416646
Email: sales@charmantgroup.nl