PARIJSE STIJL ONTMOET ART DECO CHIC IN NIEUWE ELLE-BRILLEN

Voel je zelfverzekerd en stijlvol met een prachtige bril van ELLE. Deze verfijnde brillenlijn staat voor de sfeer en stijl van het geliefde modetijdschrift en haar thuisstad Parijs. ELLE stimuleert vrouwen om onafhankelijk te zijn en hun individualiteit te uiten. En als het om mode gaat, is ELLE’s recept om het te mixen: een hedendaagse knipoog met een klassieke vibe hier, wat vintage elementen en een designeraccent of twee daar. Voeg alles samen en maak het af met je eigen authentieke uitstraling.

Stijlvol voor de dag komen in het herfst/winterseizoen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwste ELLE brillencollectie biedt een montuur voor elke gelegenheid. Het is een opvallende verzameling van hoogwaardige, zeer comfortabele acetaat, TR90 en metalen looks. Of kies je liever voor een mix van materialen. De keuze is aan jou! Rijke bruintinten ontmoeten levendige rode roze tinten en koele paarse blauwtinten. Art deco geïnspireerde vormen maken van elk model een echt origineel montuur.

EL13544 Dit vrouwelijke ELLE montuur is een moderne klassieker. Het licht rechthoekige acetaatmodel is verkrijgbaar in trendy gedessineerde tinten paars, blauw en roze en tortoise. Een flexscharnier zorgt voor comfort, terwijl een geometrisch art deco detail een unieke twist toevoegt.

EL13545 Voeg een chique touch toe aan jouw outfit met deze trendy ELLE-bril. Het TR90montuur heeft een ronde voorkant in klassiek tortoise en in groen, zwart en rood. Een getrapt art deco detail in metaal omsluit de voorkant en zijkanten van het montuur en voegt een exclusieve noot toe aan deze eenvoudige stijl.

EL13546 Zet dit ELLE-montuur van acetaat op voor een snelle stijlupgrade. De vierkante voorkant is uitgevoerd in roze of grijs met een patroon en bruin met verloop. Uniek is de neus met een diepe inkeping en een geometrische metalen detail op de voorkant. Een flexscharnier verhoogt de flexibiliteit van dit aantrekkelijke en zeer comfortabele montuur.

EL14547 Houd het licht en elegant met dit metallic ELLE montuur. De afgeronde randen hebben een klassiek rood, zwart of bruin accent dat prachtig contrasteert met de gouden montuurtint. De platte randen en de getrapte metalen veren zijn exclusieve details die deze brilstijl onderscheiden van de massa.

EL13548 Dit edgy ELLE montuur heeft een unisex uitstraling en beschikt over verschillende design highlights. De gedurfde vierkante voorkant is gemaakt van TR90. De metalen veren zijn daarentegen dun en voorzien van een art deco geïnspireerde getrapte metalen detail. Deze must-have bril is verkrijgbaar in de nieuwe herfsttinten roze, paars en tortoise.

Over ELLE:
Met 45 edities en 21 miljoen lezers wereldwijd, staat het ELLE tijdschrift op nummer 1 als het gaat om mode, beauty en lifestyle. ELLE heeft wereldwijde erkenning verkregen, en is daarmee het synoniem geworden van “alles” wat met de vrouw te maken heeft, met dank aan het logo, bestaande uit vier letters, dat de Franse vertaling voor “zij” weergeeft. Sinds 1945, en voor altijd, is het de missie van ELLE om vrouwen te begeleiden om een betere wereld te creëren met haar kernwaarden: JOIE DE VIVRE (optimisme en positiviteit), VRIJHEID en VRIJGEVIGHEID. ELLE focust op het produceren van producten die toegankelijk zijn voor iedereen en die elke individu op laat vallen in de menigte. De stijl van ELLE is een mix van moeiteloze elegantie en speelse verfijning met gewaagde combinaties, die een verschil zullen maken. Het vormgeven van een silhouette om het die « Franse touch » te geven, dat kleine beetje extra dat het zo aan Parijs laat denken.
Het merk ELLE is het bezit van Hachette Filipacchi Presse (een Lagardère Nieuws bedrijf) in Frankrijk. L.A.E. is verantwoordelijk voor het non-media uitbreiding wereldwijd van het merk ELLE binnen de Lagardère Groep. Ontdek meer over de ELLE wereld op www.elleboutique.com
Website: www.elleboutique.com
Facebook: @ElleBoutiqueWorld
Instagram: @ElleBoutique

Over CHARMANT Group:
Al meer dan 65 jaar staat de CHARMANT Group wereldwijd bekend binnen de optiekwereld als pionier op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit is dit Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten en leveranciers in de sterk concurrerende wereldwijde optiekmarkt. CHARMANT heeft zich ten doel gesteld om onvoorwaardelijk te voldoen aan de wensen en eisen van haar klanten, waardoor zij altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Deze betrokkenheid en passie zie je terug in zowel de huismerken als de licentiemerken van de CHARMANT Group. Dankzij de expertise op het gebied van hoogwaardige productie van brilmonturen en het wereldwijde distributienetwerk in meer dan 100 landen, is de CHARMANT Group een alom gerespecteerde en betrouwbare zakenpartner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CHARMANT Europe, Lisette Veldhuis, +31 348-416646, lisette.veldhuis@charmant.eu, www.charmant.com