Procornea: Black Friday Deal

Mis aankomende vrijdag de Black Friday Deal van Procornea niet! Profiteer van 10% korting bij aanschaf van een halfjaarpakket van de Unica Sensitive of van een kwartaalpakket van de Ever Clean Plus. Daarnaast ontvangt u op aanvraag een gratis starter bij de Ever Clean Plus.

Unica Sensitive

Unica Sensitive is een alles-in-één vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen en inzetten van zachte contactlenzen. Door de toevoeging van hyaluronan (speciaal vervaardigd voor gevoelige ogen) is het uitermate geschikt voor alle dragers van zachte silicone hydrogel contactlenzen. Door een minimale concentratie conserveringsmiddelen is Unica Sensitive de beste optie voor dragers van zachte contactlenzen met gevoelige ogen.

Ever Clean Plus

De Ever Clean Plus is de nieuwste toevoeging aan de Ever Clean familie. Met dit systeem biedt u alle type contactlensdragers de ultieme innovatie in contactlens verzorging. Het systeem bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een dual-focus bruistablet voor diepe reiniging, desinfectie en neutralisatie (duurt slechts 2 uur).

Eenmalige actie

Interesse? Alleen op Black Friday ontvang je 10% korting op de Unica Sensitive halfjaarpakketten en op de Ever Clean Plus kwartaalpakketten. De actie is uitsluitend telefonisch te bestellen op vrijdag 27 november 2020 van 8.30 – 17.00 uur bij Procornea Nederland B.V. via 0313-677677. De korting geldt exclusief voor omdozen. Daarbij geldt op = op, dus wees er vrijdag snel bij!