NOIZEZZ en CM.com Circuit Zandvoort sluiten partnerschap

NOIZEZZ, de fabrikant van gehoorbeschermers, oorstukjes en specials uit Hoofddorp en CM.com Circuit Zandvoort gaan een partnerschap aan om maatwerkoplossingen voor rijders op het circuit te stimuleren. Door maatwerk te leveren voor geluidsfiltering helpen ze gezamenlijk een betere ervaring op het circuit te waarborgen, waarbij filtering van geluid voor de rijder in de cockpit centraal staat om hem beter te beschermen.

Dé thuisbasis van de Dutch Grand Prix en vele race-evenementen en trackdays. Al bijna 75 jaar een icoon in de Nederlandse autosportgeschiedenis. CM.com Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten met de GT World Challenge, het DTM Endurance weekend en natuurlijk de Historic
Grand Prix. Het uitdagende circuit wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie.

Als partners gaan NOIZEZZ en CM.com Circuit Zandvoort samen zorgen voor een prettigere geluidservaring door filtering van geluid in de cockpit en hiermee de rijders optimaal te beschermen.
De samenwerking start met een overeenkomst van drie jaar, waarbij continu gekeken wordt hoe we rijders zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Maatwerk staat centraal binnen de overeenkomst, optimaal draagcomfort, en spraakverstaanbaarheid zijn belangrijke kernpunten waar Noizezz zich op richt en internationaal toonaangevend in is, mede door de ontwikkelingen in het eigen laboratorium.

Lees hier het hele persbericht.